Мария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот,

...
Мария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот,
Коментари Харесай

Бащата на Мария Игнатова обвинен в опит да свали Тато от власт

Мария Игнатова, която доста рядко приказва за персоналния си живот, разкри дълго защитавана фамилна загадка. Бащата на водещата бил задържан през 1979 година и упрекнат в опит за основаване на подривна група, която да смъкна от власт Тодор Живков, научи HotArena. По същото време майка й лежала в болничното заведение за задържане, бременна с Мария. Когато се прибрала, заварила жилището разпилян с краката нагоре от милицията, а мъжът й отведен и хвърлен в пандиза. " Баща ми цялостен живот е бил безконечната съпротива.

Има доста сложен живот, за някои от нещата аз разбрах доста късно. Той не обича да приказва за престоя си зад решетките ", призна преди дни русокоската във видеоинтервю. В края на краищата тежкото обвиняване е заменено с по-леко, а татко й се отървава с три години условно. " Винаги е гледал на случилото се с възприятие за комизъм. Той в този момент е доста по-мъдър ", счита телевизионерката. Този злополучен арест обаче пречи на таткото на Мария да замине с жена си за Либия няколко години по-късно. Клеймото " съперник на режима " тежки съществено и на Павел, брат й, който мъчно стартира работа у нас, а за пътешестване отвън граница даже не може да намерения.

Така за африканската страна отпътува единствено майката, която по това време главно устоя фамилията. Мария и брат й, който е четири години по-малък от нея, остават с татко си в родината, само че дистанцията се отразява на брака на родителите им.

Самата Мария има горчив опит с модела на татко си, който ги изоставил , и водещата години наред живяла с чувството, че няма мъж, който да желае да има благополучен брак. Игнатова в никакъв случай няма да не помни тъжното лято в живота си. Тя, брат й и татко й били на море по време на лятната почивка. Вечерта пред бунгалото, в което почивали, татко им събрал храброст и им споделил в прав текст, че повече няма да е до тях. " Помня какъв брой мъчно преодолях тази болежка. Въпреки това с днешна дата баща остава един от най-важните мъже в живота ми наред с брат ми, сина ми и Ивайло ", показа още хубавицата.

Тази година за Игнатова обаче е преломна, тъй като макар горчивия опит с мъжете тя най-накрая откри любовта в лицето на журналиста Ивайло Цветков (На фотографията горе). Само преди дни двойката срещна и децата си от предходни връзки. Водещата на " Папараци ", която към този момент живее с Нойзи, поканила сина си от брака й с Петко Димитров – Виктор, и 11-годишната Анна, дъщерята на обичания си, да получат подаръците си от Дядо Коледа в първия ден след празника. Двете деца се харесали. " Не е елементарно в днешно време човек да откри сътрудник, който да го добавя и прави по-добър, щастлива съм, че аз открих същинската си обич в лицето на Ивайло през тази година. Това не е малко ", показа Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР