Мария Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, след

...
Мария Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, след
Коментари Харесай

Мария Игнатова се натиска на Иван и Андрей

Мария Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, откакто в последно време уговорките й в Нова телевизия са били редуцирани заради разнообразни аргументи и условия. След къс разбор на възможните дивиденти и рейтинг, които би могла да им обезпечи атрактивната русокоска, продуцентите на “Фермата” обмисляли да я взема под крилото си. Христов и Арнаудов желали да заложат върху умеенето на Игнатова да поддържа връзка с публиката, потвърдено от нея като водеща на “Господари на ефира”, “Х Фактор”, “Пееш или лъжеш”. Но откакто bTV смъкна външните продукции от програмата си, с цел да пести бюджет, Мария се е разминала с възможните си нови благоприятни условия, написа "Галерия ".



Както се знае, градският фолклор от дълго време тиражира раздялата й с Митко Рачков, с който тя си партнираше и в бизнес акции, осигуряващи й постоянни доходи. За известно време Игнатова се надявала, че ще може да претърпява от продажбата на шоуто си “Без грам ИнстаСрам”, чийто премиерни представления бяха точно на Свети Валентин в столичен клуб. То обаче имаше единствено две издания, а участващите в него по никакъв начин не бяха малко – младата майка Алекс Раева, която от години е неразделна с Мария, Ненчо Балабанов, Рафи Богосян и още цялостен екип осветители, озвучители и тонрежисьори.

За чест на Игнатова преди старта на “безсрамното” представление тя напълно рационално се застрахова и не засипа с гръмки изречения интервюиращите я по съответния мотив. Единственото, което даде обещание тогава, беше да изрича “умни смешки”, с цел да не наскърбява интелигентността на феновете.

Отзивите за постановката бяха позитивни, само че на сходни дебюти се събират най-много другари. Може би таман техните похвали са стимулирали Игнатова да потърси функции в планове на частни театрали. Но мениджърите на някои от най-печелившите постановки, които обикаляха България преди ковид, непосредствено охладили мераците на русокоската. Според светската мълва в София, в този момент Мария се радва на компанията на Ивайло Нойзи Цветков.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР