Мария Игнатова е известна с това, че не си оставя

...
Мария Игнатова е известна с това, че не си оставя
Коментари Харесай

Мария Игнатова се появи в черно и отмъсти на Нойзи

Мария Игнатова е известна с това, че не си оставя " магарето в калта ". 

След колосалната изцепка на Ивайло Цветков - Нойзи пред цяла България за всички беше ясно, че тя няма да го остави безнаказано, тъй като той " оцапа " и нейния имидж.

Игнатова работи по най-тежкия за половинката си метод - пече го на муден огън и за никой не е ясно до каква степен ще стигне.

Този път тя се появи в черно и направи нещо доста неприятно за мъжкото му достолепие. 

Дори и да не разяснява непосредствено обстановката досега, тв водещата въпреки всичко намира по какъв начин да изрази това, което мисли - посредством обичани рок части, които освен заинтригуваха почитателите й в обществените мрежи, само че и провокираха небивала вълна от реакции, съобщи Блиц.

Тези дни русокоската пусна любопитно клипче от автомобила си, в което, шофирайки слуша и пее ария на " Foreigner " - " Cold as Ice ". Изпятото от Мария в превод звучи по този начин: " Студен си като лед, подготвен си да жертваш любовта ни! Никога не приемаш препоръки, само че някой ден ще си платиш цената ".

Игнатова пее референа с много страст и озлобление, а по какъв начин пояснява Нойзи посланието й, евентуално скоро ще стане ясно, тъй като и той не може да мълчи още дълго по тематиката.

Очевидно песента, определена от Мария Игнатова, не е инцидентна, най-много откъм послания. И наподобява, че брачният партньор й не за първи път злоупотребява с алкохола, само че пък за сефте го хващат очевидно. А към днешна дата май Мария му е сложила и ултиматум да спре да пие, в случай че не желае да заплати и по-солена цена за безразсъдството си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР