Мария и съпругът ѝ Мирослав Соколов са разделени и този

...
Мария и съпругът ѝ Мирослав Соколов са разделени и този
Коментари Харесай

Мара Отварачката подала молба за развод?

Мария и брачният партньор ѝ Мирослав Соколов са разграничени и този път е дефинитивно. Това научи HotArena от свои източници, които разкриха, че певицата е подала молба за бракоразвод.

След следващото грубо счепкване, двамата още веднъж се бяха събрали при започване на годината, само че щастието не трае дълго. Този път връщане обратно няма да има и раздялата е дефинитивна.

В обществените мрежи крахът в връзките им също може да бъде видян. Мария е изтрила всичките им общи фотоси и към този момент не се показва с семейството Соколова. На почитателите ѝ пък им направи усещане, че брачният партньор ѝ не беше в публиката за поддръжка по време на първия ѝ лайф в " Като две капки вода ".

През годините двамата имаха няколко трагични раздели, като една от тях завърши с арест за Соколов. В полицията бе подаден сигнал за домашно принуждение, който в следствие изпълнителката отдръпна.

Това е трети бракоразвод за Мария. С първия ѝ брачен партньор Митко Андонов, от който има щерка, певицата се разведе след изневери от негова страна. През 2015-а последва женитба с милионера Християн Гущеров, само че 3 години по-късно и тази приказка завърши.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР