Мария Господинова, която взе отличието на сина си Григор Димитров

...
Мария Господинова, която взе отличието на сина си Григор Димитров
Коментари Харесай

Майката на Григор: Преди играехме тенис, не го оставях да ме побеждава

Мария Господинова, която взе оценката на сина си Григор Димитров на церемонията за награждаването на Спортист номер едно за 2017-а година, даде изявление за " Дарик ".

Ето какво сподели тя:

" Никога не съм вярвала, че ще стане по този начин. Просто следвах фантазиите. Знаех, че желае да играе и да е тенисист. Но ми харесва, аз обичах да играя. Бе премеждие с него. Успях да го моделирам това, което желае.

Харесваше ми да се забавляваме. Играехме дружно, играехме тенис дружно, желаех постоянно да удрям аз, това го стимулираше и по този начин продължаваше да се бори.

 Григор Димитров: Наградата
Гришо: Съжалявам, че не съм у дома, с цел да си получа премията самичък

" Подготвям се за идната година, с цел да ви веселя още повече "

Всъщност Григор наследи този хъс от моя жанр. Ние сме спортисти. Имаме волейболисти, плувци, аз самата съм се занимавала с волейбол.

Преди години всички празници празнувахме на шампионатите, само че ние и постоянно честваме, когато сме дружно. Това е празник, премеждие, че сме дружно.

Много бих желала да се върне като малко момче Григор. Това бяха най-хубавите ни години. Тогава бе простичко, същинско, натурално. Сега е по-различно. Това бяха най-хубавите години с Григор. Тогава го възпитавахме, бяхем дружно по-често предизвиках го.

В Австралия не знам би трябвало да стане знамение, с цел да ида. Не съм се уморила от пътуванията. Това е необикновено да си до детето си, силата да влияеш, силата, която да му дадеш. Семейството в действителност е доста значимо ", сподели майката на Григор Димитров.

 Григор Димитров е най-хубавият състезател на България за 2017-а година! онлайн
Григор Димитров е най-хубавият състезател на България за 2017-а година!

Тенисистът не участва на церемонията, премията беше взета от майка му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР