Мария Габриел ни спести един любезен отказ. Това заяви лидерът

...
Мария Габриел ни спести един любезен отказ. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Костадинов: Мария Габриел ни спести един любезен отказ

Мария Габриел ни спести един общителен отвод. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка диалозите, които оповестеният кандидат-премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел води с парламентарно показаните обединения. От всички парламентарни сили само „ Възраждане “ не получи покана за среща.

Според Костадинов не съществува вид, при който 49-ото Народно заседание да излъчи постоянно държавно управление.

„ Да кажем, че хипотетично има опция да се сформира подобен кабинет, само че той ще включва взаимно отричащи се партии, които няма по какъв начин да основат устойчиво държавно управление. Не разбирам какъв е този неуморен напор непременно да се сформира държавно управление “, разяснява Костадинов.

Според него даже и да се стигне до съставянето на постоянен кабинет, той би могъл да докара до отрицателни последствия за България. „ Видяхме какво се случи предния път, когато се сформира следващият евроатлантически бълвоч от четирите партии “, сподели водачът на „ Възраждане “.

Според Костадинов поредицата от избори не водят до задълбочаване на политическата рецесия. „ Във всеки учебник по политология написа тъкмо противоположното, че изборите позволяват политическата рецесия “, сподели той.

Етикети: ВъзражданеКостадин Костадиновполитическа криза
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР