Мария Габриел е повече опаковка, отколкото съдържание като премиер. Тя

...
Мария Габриел е повече опаковка, отколкото съдържание като премиер. Тя
Коментари Харесай

Иво Инджов: Мария Габриел е повече опаковка, отколкото съдържание като премиер

Мария Габриел е повече опаковка, в сравнение с наличие като министър председател. Тя не е изявен политик от кохортата на Борисов, има европейска глазура. " Това сподели специалистът Иво Инджов пред " Денят " на Веселин Дремджиев.

 

По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи имат козове да окажат напън върху Висш съдебен съвет да в профил Гешев от поста на основен прокурор. " Въпросът е по какъв начин ще реагира Гешев, дали няма да отвори шкофчетата с папки, да вземем за пример за Барселонагейт. Също е значим въпросът дали ще може да се образува конституционно болшинство с цел да направи промени. Може би няма да има време за това ", акцентира той.

 

Според него, " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще се нареждат като съпротива, което ще им даде позитиви за локалния избор. " Но е добре да употребяват всяка опция за рецензия на ГЕРБ ", сподели Инджов.

 

" При Румен Радев се следи декаданс в развиването му като общественик. Той употребява думи като - чуждопоклонници, което във времето на Интернет и глобализацията звучи архаично ", разяснява Инджов.

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР