Мария е натрупала поне 10 кила, които на фона на

...
Мария е натрупала поне 10 кила, които на фона на
Коментари Харесай

Какво се случва с Мария? Няма да я познаете

Мария е натрупала най-малко 10 кила, които на фона на скромния й растеж от метър и петдесет, си личат от километри – написа в. „ Уикенд “. Миньончето на фолка към този момент не е толкоз фина и слаба. Тя няма нищо общо с тази певица от фотосите, които качва в обществените мрежи. Освен къси крачета, изпълнителката има и не толкоз слаби снага и ханш – разяснява изданието.

На необработените фотоси от последните й участия си проличава, че фолкаджийката надалеч не е кльощава за каквато се показва по фотосите си. Макар на едно от участията си да е облечена с необятна пола и потник, налятата й фигура е очевадна.

„ Всеки ден извозвам в тренировки за намаляване по два часа, само че истината е, че понасям доста ограничения в името на хубостта. Тежа 41 кг и по този начин се усещам най-добре. Когато обаче се приготвям за видеоклип, минавам на специфична диета за намаляване и падам до 39 кг “ – не спираше да се хвали какъв брой е слаба Мария преди повече от година.

В последно време тя е зарязала диетите, тренировките във фитнеса и се е отдала на отмора на морето, а за изгорените си калории разчита на танците си по участия. С просто око се вижда, че Мария несъмнено не тежи 41 кг, а най-малко 10 от горната страна – разяснява изданието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР