Мария Бакалова в момента е в Солун, където снима нов

...
Мария Бакалова в момента е в Солун, където снима нов
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Не ми пука какво пишат за мен, но съм свенлива!

Мария Бакалова сега е в Солун, където снима нов филм и сред два дубъла съумя да даде изявление за странния нов канал на Ваня Щерева в YouTube.  Двете не се виждат инцидентно, защото знаем, че Бакалова и дъщерята на Ваня Мила Роберт са състудентки още от НАТФИЗ и очевидно точно Мила е съдействала на майка си за звездното видео.

Виж още: " Момчето си разкопчава ципа на всички места, мъжът знае къде ": Бившият на Златка захапа Джизъса 

Мария показа някои скандални неща, като това, че двете с дъщерята на Щерева – Мила са се скъсали от плач в двора на Пловдивския спектакъл, когато не са ги наели на щат, макар, че са били едвам Трети курс. Бакалова сподели още, че е доста лабилна и витална, като човек и тъкмо поради това стабилността доста я притегля и е секси. Тя показа и, че маските, които си слагаме в обществените мрежи и филтрите са нещо хубаво, тъй като могат да бъдат наша патерица, която ни оказва помощ да се усещаме по-добре. 

Виж още: Първа женитба в " Ергенът ": Гери Стаменова опитва булчински рокли, ще се омъжва ли?

Мария описа, че не й пука изключително какво написа пресата за нея –  „ По-важно е да те заболи коремчето от смях, в сравнение с да си супер сериозен “. Актрисата беше безапелационна, че не чете какво се споделя за нея в медиите и е забранила на околните си също да го вършат. „ Предпочитам да пребивавам живота, не да го приказвам “ – отсече Бакалова, по отношение на изявите си – „ Давам изявленията единствено в случай че са професионални, само че не и персонални “. 

В диалога чухме още, че е доста свенлива и колкото и да се пробва да го скрие не се получава. Актрисата в никакъв случай не е била толкоз откровена, а Ваня Щерева несъмнено уцели златна мина с избора си на посетител. Надяваме се да я предложения най-малко още един път, с цел да има и ние какво да гледаме в този канал.

Виж още: ВИЖ еволюцията на Селена Гомес - от момиче на Disney през 2007 година до мегазвезда през 2023 г. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР