Мария Бакалова се завръща на екран с хорър комедията Bodies

...
Мария Бакалова се завръща на екран с хорър комедията Bodies
Коментари Харесай

Смешки и кървища в новия трейлър на Bodies, Bodies, Bodies с Мария Бакалова

Мария Бакалова се завръща на екран с хорър комедията Bodies Bodies Bodies.

Актрисата разгласява нов филмов откъс на кино лентата, който демонстрира, че яките празненства си имат цена, даже и за поколението Z.

Клипът беше споделен от Бакалова в Instagram профила ѝ. В него виждаме типично тийн празненство с доста луди танци край басейна, пиянство и смехории, което в един миг прераства в кървясъл смут, откакто излиза наяве, че някой приема прекомерно насериозно играта " Bodies, bodies, bodies ".

Криминалните ролеви игри с убийства постоянно са били плодородна почва за филмите на ужасите, а от това, което виждаме, лентата ще разчита повече на психическо напрежение и по-малко на присъщите за жанра scare jumps.

Трейлърът припомня класики в тийн хорър традицията като " Знам по какъв начин направи предишното лято " и " Докато гибелта ни раздели ", които се вписват по-скоро в категорията " guilty pleasure ", в сравнение с в тази на качественото кино, само че какво от това?

Режисьор на кино лентата е 46-годишната нидерландка Халина Рейн.

В функциите ще забележим Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Миала Херолд, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън.

Това е първата значима роля на номинираната за Оскар Мария Бакалова след " Борат 2 " (не броим The Bubble). Същото значими и за Рейчъл Сенът, която изгря като актриса с ролята си в " Помен по еврейски ".

Героинята на Бакалова се появява на празненство в богаташко имение, поканена от своята другарка Софи, без да познава никого от останалите посетители и без да си дава сметка за това, в което ще я въвлекат. Софи, от своя страна, също усеща известна отдалеченост от приятелите си, тъй като до неотдавна е лежала в рехабилитационна клиника за лекуване на зависимости.

Премиерата на кино лентата е планувана за 5 август 2022. Критиците го разказват го сполучлива обществена ирония и психическо проучване на другарството в цифровата ера, което осветява какви сa страховете на Поколението Z.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР