Мария Бакалова се е разделила с любимия си мъж Валери

...
Мария Бакалова се е разделила с любимия си мъж Валери
Коментари Харесай

Мария Бакалова се е разделила с любимия си мъж, Мария Гроздева ли е причината?

Мария Бакалова се е разделила с обичания си мъж Валери Григоров, мълви се настойчиво в светските среди. Единствената българка, номинирана за „ Оскар ”, е напуснала гаджето си при започване на годината. Двамата са решили, че няма по какъв начин да продължат връзките си.

Младата актриса е отпътувала за Канада, където има задължения за фотоси на нов филм. Откакто се е срещнала с Валери Григоров преди към година, тя пътува на всички места дружно с него.

Сега за първи път напуща родината, вместо с Валери, със своята майка. На фотосите си от Канада двете наподобяват удовлетворени. Номинираната за „ Оскар ” българка се готви да прекара в Торонто главната част от 2024-а, а сред работните отговорности с майка й са намерили време и да отскочат до Ниагарския водопад.

Хора от обкръжението на актрисата обаче настояват, че тя в реалност не е толкоз усмихната, нито толкоз щастлива, колкото наподобява по фотосите. Напротив, възприятията се нещастна и с разрушено сърце.

Мария е напуснала каскадьора с обучение на правист, станал известен в шоуто на Нова тв „ Игри на волята ”. Причина за това са неприятните й връзки с неговата майка Мария Гроздева и неналичието на поддръжка от негова страна. Когато са в София, влюбените отсядали в дом на Гроздева, с цел да не дават непотребни пари за хотели и квартири.

Олимпийската шампионка обаче не била във екстаз от съжителството със снахата. Тя я считала за недостойна за сина си, защото не е израснала на жълтите софийски павета, а в работническия бургаски квартал „ Меден рудник ”.

Оттам нататък всички достижения на актрисата в Холивуд за Гроздева изглеждали несъществени. Вместо да се застъпи за своята обичана, той заставал на страната на майка си, защото бил привикнал да е дисциплиниран наследник.

Накрая актрисата употребила момента със фотосите в Канада, с цел да напусне Валери. Това надалеч не била първата им разлъка. Бакалова към този момент няколко пъти си била събирала багажа от вкъщи на обичания си, само че след няколко дни се прибирала при него. Този път е друго, защото е в Канада. Очаква се дистанцията да отслаби прочувствената й връзка с каскадьора.

Въпреки всичко Бакалова сега била доста нещастна, защото продължавала да обича Валери. Той също бил влюбен и мъчно издържал раздялата. Няколко дни откакто актрисата отпътува за Канада, изоставеният юноша разгласява в обществените мрежи серия от фотоси от пътуванията си с нея из страната и чужбина.

„ Две сърца, една обич ”, написа той в коментар към фотосите, а звездата отговори: „ Любов моя! ”.

Двамата продължавали да си пишат, само че Бакалова най-малко за момента била безапелационна, че едва ли ще продължа връзките си. Междувременно се понесе слух, че Валери ще взе участие в новия сезон на „ Денсинг старс ”. Възможно е мачото да срещне някоя нова хубавица там.

Източник: hotarena

Още вести четете в категория Живот.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР