Мария Бакалова определено успя да сбъдне американската мечта и целият

...
Мария Бакалова определено успя да сбъдне американската мечта и целият
Коментари Харесай

И Dior се влюби в Мария Бакалова

Мария Бакалова несъмнено съумя да сбъдне американската фантазия и целият свят разбра за нея с помощта на ролята й в " Борат 2 ".

От премиерата на кино лентата към този момент минаха няколко месеца, само че ползата към родната актриса освен не стихва, а даже в противен случай - става все по-голям. И до момента в който премиите се натрупат една след друга, Бакалова получи още едно самопризнание, за което доста нейни сътрудници могат да й завидят.

Българката е измежду лицата, които показват новата Dior Couture сбирка Пролет-Лято 2021 г, основана от дизайнера и изобретателен шеф Мария Грация Киури.

Актрисата театралничи в тоалет, комбиниране от къси червени панталони и транспарантна алена риза с анималистичен принт. А пред Vogue признава, че да носи тъкмо тези облекла е едно от най-страхотните прекарвания в живота й .

Borat Breakout Maria Bakalova On Her Dior Couture Debut ◌

Janelle Okwodu Good read
— FitCasually (@FitCasuallyMODA)
Фотосесията е специфична за Бакалова тъй като е и един от дребното случаи в последните месеци, в които носи толкоз грим. И това несъмнено й харесва. А камерата харесва нея и увереността, с която театралничи.
 Мария Бакалова, The National Society of Film Critics, Borat Subsequent Moviefilm и премията от американските кино критици
И американските критици отличиха Мария Бакалова

Още една премия на скрина

Българската звезда в Холивуд съумя да впечатли всички освен с актьорската си игра, само че и със своя нюх към модата. Тя неведнъж театралничи в стилни тоалети, подбрани деликатно за нейни медийни участия. А ние сме сигурни, че фрагментите за Dior са едно повече от положително начало на мощното й наличие в света на модата , който по този начин й харесва.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР