Мария Бакалова определено отново ще прикове вниманието с тази история,

...
Мария Бакалова определено отново ще прикове вниманието с тази история,
Коментари Харесай

Ето го милионера, когото Мария Бакалова заряза заради киното

Мария Бакалова несъмнено още веднъж ще прикове вниманието с тази история, само че както се споделя - ориста я е орисала да е под светлините на прожекторите.

Младата актриса, номинирана за " Оскар ", преди години е имала опция да преобърне радикално живота си, като се врече във честност на милионер. Тогавашният ѝ другар, с който имала двегодишна връзка, бил наследник на един от крупните строителни магнати в родния ѝ Бургас. Раздялата им се случва, тъй като тя избира да се посвети на кариерата си.

Снимката е налична в профила на младата ни актриса, а в един от мненията под нея самата тя го дефинира като " най-прекрасното момче ".

Името му е Павел Кралев. Двамата се срещат още като деца, били дружно в последните години в междинното учебно заведение.

И макар забележителните финансови благоприятни условия на Павел, Мария не била от дамите, които избират парите пред фантазиите си. Нещо повече - до момента в който е била негова другарка тя не е желала от него нито да я устоя, нито да ѝ купува облекла и скъпи дарове. Отношенията им били като на всяка естествена двойка младежи, написа таблоидът " Уикенд ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР