Мария Бакалова очевидно вече е свикнала твърде много с холивудския

...
Мария Бакалова очевидно вече е свикнала твърде много с холивудския
Коментари Харесай

Мария Бакалова плаща по 500 лв. на вечер, за да живее в ад! Пияни и дрогирани селяндури я обарват по българските кръчми

Мария Бакалова явно към този момент е привикнала прекалено много с холивудския метод на живот и е не запомнила изцяло за това, което има в родината й. Местните селски бекове обаче бързо й припомниха защо става въпрос.

Актрисата живее в същински пъкъл, откогато се е прибрала от Съединени американски щати, с цел да се види с близки и другари. Тя се пробва да се забавлява по заведенията, само че разнообразни свалячи не я оставят на мира.

Бакалова, която е единствената българка, номинирана в миналото за „ Оскар “, е била видяна да разпуска през нощта с певицата Мила Роберт и Алена Вергова, която е щерка на артиста Юлиан Вергов. Те са посетили нощен клуб, където се отдали на танците до зори.

По време на пребиваването им там обаче доста младежи са се пробвали да смъкват Мария, с цел да станат известни. Повечето от тях били или пияни, или дрогирани. Всички те обаче сваляли като цялостни селяндури и простаци, възмущавала се актрисата.

Мария по принцип била възмутена от родната ни картинка. За няколко години в Съединени американски щати тя към този момент като че ли била не запомнила какво е да се живее в България и се правела на по-изтънчена, в сравнение с е. Нищо че филмът, с който проби, е върхът на простащината съгласно някои критици.

В София актрисата е отседнала в един от най-тузарските ни хотели, където плащала по 500 лева за нощувка. Това направило неприятно усещане у някои от познатите й, тъй като не я бивало за няколко седмици без всички екстри. В София има чудесни хотели и за по 100 лева на вечер, само че Мария държала да живее като принцеса, каквато в чужбина несъмнено не е.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР