Мария Бакалова много искаше да заведе майка си на церемонията

...
Мария Бакалова много искаше да заведе майка си на церемонията
Коментари Харесай

Мария Бакалова заведе бисексуален на Оскарите


Мария Бакалова доста искаше да заведе майка си на церемонията по раздаването на премиите „ Оскар ” тази година, само че вместо с нея тя стъпи на аления килим с един от най-скандалните мъже зад Океана, видя HotArena.

Това е сътрудникът на гении Кейд Хъдсън, непосредствен с някои от фамозните пияндета и наркомани в Холивуд като Бритни Спиърс, Лидзи Лоуън и Парис Хилтън.

 

Не е ясно по какъв начин би изглеждала Мария Бакалова, съпроводена от майка си в нощта на „ Оскарите ”. Но пък всички видяха, че в компанията на Кейд Хъдсън тя се усеща в лични води. Младата българка стои измежду звездите на Холивуд като измежду равни, с което вля национална горделивост на доста наши сънародници, въпреки и да не взе златната статуетка.

Кой обаче е Кейд Хъдсън, който цяла вечер й кавалерстваше? Това е нейният сътрудник – един от най-известните сътрудници зад Океана. През декември предходната година той бе разгласен от американските таблоиди за гадже на Бакалова, откакто двамата бяха засечени да разпускат на плаж в Маями един уикенд малко преди Коледа. От фотосите се вижда, че те се разхождат край морето, пили са бира и са се гушкали. Въпреки че и двамата отхвърлят да имат интимна връзка, се появиха дружно на „ Оскар ”-ите и с това ускориха слуховете, че са дружно освен в работата, само че и в живота.

Ако обаче Хъдсън фактически е гадже на Мария, майка й, която не съумя да стъпи на аления килим, надали ще е удовлетворена. Той стана известен за таблоидите в Съединени американски щати преди към 7 години, когато скандалната Бритни Спиърс в обществените мрежи сподели фотография по какъв начин я целува по бузата. Заглавията от това време са „ Мъж от Тексас целува Бритни ”. Медиите тогава оповестяват, че „ целувачът ” е Кейд Хъдсън, който е непосредствен другар на някогашния избраник на Бритни – Джейсън Трауик. Певицата от дълго време е разграничена с Джейсън, само че с Кейд продължава да поддържа връзка до през днешния ден. По-късно се схваща, че той е бисексуален и е имал връзки с редица мъже.

Едва 3 години след фотосите с Бритни Хъдсън към този момент е измежду най-влиятелните сътрудници в Съединени американски щати. Репортажи от рождения му ден през 2017 година, който той чества в Бевърли Хилс, демонстрират, че на празненството са участвали персони като Гуинет Полтроу, Шон Пен, Бритни Спиърс и Парис Хилтън. Скоро след празненството обаче гръмва гей скандал с обвинявания в полов тормоз против Кейд. Младият артист Шон Роуз афишира, че той му е предложил да вършат секс против възнаграждение. Освен това заречен да му уреди среща с всеки режисьор, с който Роуз би поискал да работи, както и да го запознае персонално с номинираната за „ Оскар ” тази година Аманда Сейфрид и със скандалната, само че по това време доста известна актриса Линдзи Лоуън, известна с проблемите си с алкохола и опиатите. Въпреки примамливото предложение младият артист споделил, че не си пада по мъже, и отклонил предлагането. Любопитно е, че той е разказал за случката през 2017 година, потвърждавайки, че самото предложение е било отправено към него цели 4 години по-рано. В коментар към абсурда Хъдсън споделя, че не помни сходна преживелица.

Какво става сред него и Мария Бакалова през днешния ден? Момичето не съумя да заведе майка си на „ Оскар ”-ите, тъй като поради пандемията дамата нямаше по какъв начин да получи виза за Съединени американски щати. Логично е, с цел да не провокира злословия, да отида на церемонията със своя сътрудник, а точно – Хъдсън. Факт е обаче, че около него Мария демонстрира непосредственост и с някои от приятелите му, включително Аманда Сейфрид, намесена в абсурда с Шон Роуз, и Парис Хилтън. Последната сподели учудваща непосредственост с нашето момиче. Двете даже си размениха целувки след раздаването на „ Оскар ”-ите. Подобна непосредственост постоянно се показва в Холивуд и доста постоянно не е нищо повече от нормално поза. Тепърва ще излиза наяве по какъв начин холивудската популярност ще повлияе на 24-годишната Мария, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР