Мария Бакалова, която беше номинирана за награда Оскар за участието

...
Мария Бакалова, която беше номинирана за награда Оскар за участието
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще участва във филм на продуцентската компания на Силвестър Сталоун

Мария Бакалова, която беше номинирана за премия " Оскар " за присъединяване си в " Борат 2 ", ще се снима в екшън комедията " Моят шедьовър " ( " My Masterpiece " ) на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд - " Балбоа продакшънс ", заяви електронното издание на " Варайъти ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с продукцията по сюжет на Джейсън Хелърман. " Моят шедьовър " ще бъде препоръчан на купувачи в Кан, където в границите на кинофестивала тече и кино пазар. Той се организира във Фестивалния и конгресен замък, само че няма връзка с формалната стратегия на форума.

Според формалната анотация " Моят шедьовър " споделя за жена наемен палач, която е решена да унищожи несправедлива система в своята промишленост, само че се оказва затворена на втория етаж на офис постройка, откакто е съумяла да отмъсти на корпоративен началник. Това значи, че тя би трябвало да си проправи път през сътрудници убийци и през предишното си, с цел да подсигурява, че справедливостта ще спечелва. Ако задачата й мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Очаква се фотосите да стартират през есента на 2023 година в Канада. 

След като взе участие в продължението на " Борат ", Мария Бакалова имаше основни функции в комедията " Убийствена игра " ( " Bodies Bodies Bodies " ) и драмата за съзряването " Fairyland ". Тя също по този начин озвучава кучето Космо в хитовия сега " Пазители на галактиката, vol. 3 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР