Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във

...
Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във
Коментари Харесай

Oh là là! Мария Бакалова и Валери на романтична почивка във френските Алпи

Мария Бакалова и Валери Григоров са на сантиментално пътешествия във Франция. Звездната двойка сподели сторита в Instagram, на които са отбелязали, че се намират във френските Алпи.

Актрисата и риалити звездата са се разходили из дребното, само че китно средновековно градче Ивоар. А по-късно са покорили и ски пистите в Алпите.

Стана ясно още, че Мария очевидно е срещнала майка си с Валери, тъй като дамата споделя в профилите си в обществените мрежи фотоси на щерка ѝ с Валери.
                             

Майката на Валери - олимпийската ни шампионка Мария Гроздева, също към този момент се познава с Мария, тъй като двойката присъстваше на фешън ревю с нейно присъединяване, с цел да я поддържат. Източници споделят, че двете доста са си допаднали.
                             

Мария и Валери несъмнено са доста влюбени и желаят да прекарат всеки вероятен миг дружно. Наскоро Бакалова показа в изявление за " На кафе " какъв брой страховит е Валери:

„ Толкова доста се тормозим, аз мога да играя пред камера единствено с някакъв непознат текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз доста се тормозя! “, изясни с неспокойствие Мария. И въпреки всичко добави: „ Той си е най-хубавото момче на света! “

Преди да се наслаждения на френските Алпи, двойката избра да си почива и в България. Двамата бяха засечени във Велинград.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР