Мария Бакалова и Валери Григоров нямат намерение да се съобразяват

...
Мария Бакалова и Валери Григоров нямат намерение да се съобразяват
Коментари Харесай

"Справям се с любовта и работата": Мария Бакалова и Валери коментират връзката си

Мария Бакалова и Валери Григоров нямат желание да се преценяват с хорското мнение и упования. Това стана ясно от второто им взаимно изявление, което дадоха в подкаста на The Clashers.

В подкаста Мария и Валери споделиха, че любовта им е пламнала в България и Гърция. В двете страни е сниман филмът, в който вземат участие и двамата. Мария като актриса, Валери като артист. 

Виж още: Възбуда на летището: Малката се разноски в абсурден тип, авио техници я налазиха 

" Справям се с любовта и работата ", показа Мария Бакалова, която е затрупана с работа по десетки нови кино планове. Съвсем неотдавна номинирата за " Оскар " завърши фотосите на българския късометражен филм " Това, което остава ". Режисьор е Димитрис Георгиев. Той е и създател на сюжета дружно с Марий Росен. Във кино лентата вземат участие Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева, а основната роля извършва Ян Лозов.

Виж още: " Вирна и тя носа като Валерия ": Джия влезе в тима на Бланко, консуматори са гневни

Валери и Мария показват връзката си свободно, само че не разясниха повече детайлности пред Слави от The Clashers. Двамата не стопират да пътешестват, а последно бяха на сантиментална екскурзия във френските Алпи.

Виж още: Гореща и супер сексапилна: 18-годишната щерка на Хайди Клум захвърли облеклата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР