Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров много се обичат,

...
Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров много се обичат,
Коментари Харесай

Патологичната ревност на Мария Бакалова слага край на връзката й с Валери

Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров доста се обичат, само че от разстояние, видя кореспондент на " Уикенд ”. Двойката не е засичана дружно към този момент повече от два месеца, а холивудската звезда преди дни стъпи на аления килим на кинофестивала в Кан без обичания си. До скоро тя го мъкнеше на всички места със себе си.

Ако създадем съпоставяне сред новините за Мария Бакалова преди година и в този момент, няма по какъв начин да не видим една основна разлика. Тогава тя не се отделяше от каскадьора Валери Григоров, наследник на адашката й и олимпийска шампионка в стрелбата Мария Гроздева, а в този момент се движи сама. В Кан преди дни българката победи в умопомрачителен стайлинг за стотици хиляди долари, съпроводена само от своите сътрудници в продукцията, която показват на огромния кинофорум. Това е новият филм " Стажантът ”, който споделя за възхода на Доналд Тръмп през 70-те и 80-те години на предишния век. Чаровната бургазлийка играе някогашната брачна половинка на милиардера, определен по-късно за президент на Съединени американски щати, Ивана Тръмп. Мария сподели в обществените мрежи фрагменти от лентата, а нейните познати в България се втурнаха да я поздравяват по следващия триумф. Сред тях беше и Валери, който разяснява фрагментите със сърчица. Мария отговори " Обичам те ”, само че не го взе със себе си в Кан. Вероятно е имало сериозна причина за това. Само че до скоро звездата го водеше със себе си на всички събития, на които можеше да го показа на авторитетни и известни персони от Холивуд. Предвид мерака му да се занимава с кино някой ден, това би могло да му е от изгода. Мария не пропускаше да го вземе със себе си като своя половинка на всички места, където имаше късмет да блесне, по тази причина няма по какъв начин да не направи усещане, че в този момент в Кан е без него.

Последната фотография от фотосесия на Бакалова с Григоров беше оповестена в обществените мрежи на 10 март. Два дни по-късно актрисата беше в публиката на " Денсинг старс ” дружно с родителите на обичания си, с цел да го поддържа на дансинга. След това отпътува, с цел да снима нов филм, в този момент е в Кан, а по кое време се вижда с Валери, с цел да поддържа огъня на любовта, не е ясно.

Около Нова година се разнесе слух, че двойката се е разделила поради неприятното отношение на свекървата към холивудската актриса. Мария Гроздева непрестанно натяквала на снаха си, че потеклото й не е уместно за нейния наследник. Тя мачкала самочувствието на момичето по всички способи, за които се сещала, и му вгорчавала живота, до момента в който най-после Бакалова си събрала багажа и отпътувала зад граница. За нея това не е мъчно, защото не й липсват задължения в международното кино. Появата на Бакалова с Гроздева в " Денсинг старс ” за малко разсея слуховете за неприятните връзки сред двете адашки, които споделят и сходна по цвят багра за коса – и двете са платинени русокоски. Въпреки това обаче всички обществено налични знаци водят към извода, че дистанцията сред единствената номинирана за " Оскар ” българка и нейния обичан каскадьор се е нараснала с времето.

Според осведомени, Бакалова била патологично ревностна и устройвала подиуми на Валери, тъй като го подозирала, че има връзки и с други девойки. Неотдавна двамата отново се скарали, тъй като интриганти й подхвърлили, че мачото не бил апатичен към една от танцьорките в " Денсинг старс ”. Именно поради това и Мария отишла на едно от предаванията – с цел да види от първо лице какво се случва там. Очевидно двойката се е скарала грубо и в този момент актрисата е отпътувала сама за елитния кинофестивал.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР