Мария Бакалова е носителка на приза БГ Модна икона на

...
Мария Бакалова е носителка на приза БГ Модна икона на
Коментари Харесай

Специално: Мария Бакалова е носителка на приза БГ Модна икона


Мария Бакалова е носителка на наградата БГ Модна икона на Академия за мода в категория " Изкуство ". Това заяви особено за bTV проф. Любомир Стойков.

В извънредно видеообръщение актрисата благодари за наградата и описа кои са двете дами, повлияли й най-силно за нейната връзка с модата.

" Благодаря ви за тази голяма чест и предопределение! Каквито и думи да се опитам да събера в идващите няколко фрази, няма да изразят какво усещам и какъв брой съм трогната, признателна и разчувствана, щастлива, радостна. Благодаря! " - сподели разгорещено тя.



Бакалова показа, че през последната година е имала опцията да се допре до доста забавни и провокативни рокли, които дефинира като " идващи от бъдещето, други като че ли от кралския замък, трети като че ли от детска приказка, четвърти - рискови и провокативни. "

" Тази премия желая да посветя на моята стилистка Джесика Пастър, която стои зад всяка една визия, която съм имала достойнството да облека " - добави тя.

Актрисата благодари и на майка си. Когато е била дребна, точно тя е прекроявала облеклата й, с цел да бъдат те " по-хубави, дръзки и екстравагантни ". Затова посочи, че посвещава премията си и на нея.

Проф. Л. Стойков дефинира стила на Бакалова като микс от персонално светоусещане и облекло, обвързвано с аления килим.

На церемонията на Академията за мода ще бъдат връчени награди в категория " Музика ", " Телевизия ", " Медии и публицистика ". Най-новата обособена категория пък е " Лайфстайл ".

Цялото особено послание на Мария Бакалова вижте във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР