Мария Бакалова даде глас на вълнението, след като посети първото

...
Мария Бакалова даде глас на вълнението, след като посети първото
Коментари Харесай

Мария Бакалова се срещна с Армани и Ана Уинтур

Мария Бакалова даде глас на вълнението, откакто посети първото в живота си фешън ревю и то не на кого да е, а на именития дизайнер Джорджо Армани, предава БТВ.

„ Прекарах си необикновено на първото си фешън шоу – на Джорджо Армани, есен/зима 20-21, което се организира в италианското посолство в Париж. “, написа тя към фотосите, които показа. „ Благодаря ти, Джорджо Армани, за това прелестно време и опцията да срещна Легенди онлайн. “

Сред легендите, които Мария е срещнала, е и самият дизайнер, който след няколко дни навършва 87 години. Армани е един от най-богатите хора в Италия.

Друго лице от света на модата, което не може да бъде комплицирано, е именитата журналистка Ана Уинтур, която управлява най-престижното фешън списание в света – американското издание на „ Вог “.

На една от фотосите, които Мария е качила, дружно с нея е и племенницата на Армани, актрисата Роберта.

Отношенията сред Мария Бакалова и стилната къща на Армани започнаха по време на сезона на премиите. На церемонията по раздаването на английските награди БАФТА и на премиите " Златен глобус " актрисата се появи в рокли на дизайнера и провокира одобрителни мнения в медиите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР