Мария Асенова, астролог и маг, в интервю за радио Фокус“.Преди

...
Мария Асенова, астролог и маг, в интервю за радио Фокус“.Преди
Коментари Харесай

Астрологът Мария Асенова: Ще има предсрочни избори

Мария Асенова, астролог и маг, в изявление за радио " Фокус “.

Преди началото на всяка Нова година тръпнем в очакване за нещо хубаво. Къде с обичайни, къде с  измислени обреди и практики се опитваме да надникнем в бъдещето. Залагаме шансове в баницата, гадаем по ядките на орехите в нощта преди Коледа, назоваваме питки и още, и още вярвания и традиции все в опит да прозрем събитията.   

Разбираемата вяра, че това, което ни следва е по-хубаво от всичко до момента, не ни дава мира.   

 Днес ще гадаем по звездите благодарение на мага и астролог Мария Асенова. Каква ще бъде 2024 година? Какво вещаят звездите? Какви са упованията към годината на Дракона.  

- Г-жо Асенова, какво вещаят звездите в астрален аспект, ще има ли богоизбрани зодии?  

Годината ще бъде доста мощна за Козирог, Овен, Телец и Рак, доста мощна година. 2024 ще бъде годината на просперитета и благоденствието, финансово хората ще се стабилизират, ще се канализират нещата. Този безпорядък, който го имаше от 2018 година, 2019, 2022 до днешна дата, това ще се отмие. През  2024 година към този момент настава успокоение, настава ерата на замогването, в случай че мога по този начин да кажа. Финансова мощност към всички ще има, всеки ще откри своята ниша, всеки ще откри себе си. Нещо повече, тези българи, които са на открито, ще стартират да се прибират. Драконът носи доста, доста разцвет. Японците, нали виждате, начело пред магазини или пред заведения за хранене слагат Дракон, Драконът носи пари.  Това са знаците, които ще бъдат миропомазани, просто Бог ще ги погали, както се споделя... А, Везната изпуснах я. Везната ще има доста огромни придобивки през 2024 г. 

- Материални, духовни? 

Финансови, материални, може къща да смени или да купи нова. Ще излезе нещо на доста преференциална цена, ще реши проблем на някой, може да е на детето. Девата също доста ще поеме напред. Това са съществените знаци - Овен, Рак, Козирог, Везна и Телецът, той не е съществен, само че влиза в играта, и Девата. Новата година стартира от февруари, знаете всички, към 6 февруари ще стартират хората да усещат новото въздействие. Психически хората бяха нестабилни от 2019 година до днешна дата. Сега физиката и душeвността ще бъдат в цялостна естетика във всеки един от нас. Като цяло това е година на разцвет. 

- Политиката е неизменима част от живота ни. Очакват ли ни предварителни избори в България? 

Ще има избори. Тази коалиция няма да се задържи доста.  В момента, в който влезе Бойко с неговите хора, нали би трябвало да се сменят,  младите Политическа партия ще стартират подмолни дейности да правят. И ще се разбутат, ще помогне доста президента, той желае да има служебно държавно управление, да владее страната като цяло и като президент, и като министър председател, тъй като министър председателят ще е негов човек. Така или другояче, в тази посока ще има подмолни камъни и много експанзия ще има в тази посока. 

- Един от въпросите, който чака отговор в интернационален проект, е, вижда ли се краят на военните дейности в Близкия изток и Украйна? 

Войната ще продължи доста дълго в Израел, Украйна ще имат напредък над Русия. Ще има усъвършенстване във връзка с понижаване цените на петрола и на газа. Ще намерят някакъв консенсус с Путин, тъй като той към този момент вижда, че без Европейския съюз той е никой, той вижда, че това е огромна загуба. И от тази позиция ще има някакво помирение. Ще се намеси някой сред Украйна и Русия, тъй като украинците ще създадат нещо, тъй че Русия ще бъде доста злепоставена. Но израелците, там ситуацията е тежко. 

- Дълго ли ще продължи войната там? 

Ще продължи дълго, тъй като задачата е да ги изкоренят, там да няма никой и да завладеят територията. А, палестинците не ги желае никой. Нито Индия ги желае, никой не ги желае, това са фанатици, деца трепят, хора отвличат, ето транспортен съд са отвлекли, който не е техен, който не е на Израел. Вършат неточности, те са си фанатици и фанатизмът им е доста огромен: " убий еди кой си или се гръмни, тъй като 40 девици те чакат горе “ и така нататък Не става. Така или другояче тази година 2024 година, която идва ще бъде доста пълноценна, доста качествена година за съществените знаци. И ще настъпи успокоение, мир, обич, съгласие, естетика сред душeвност и физика. 

- Тази година доста постоянно бяхме подвластни на така наречен " назадничав Меркурий ". Обикновено в тези интервали се опасяваме да стартираме нови инициативи, би трябвало ли в действителност да се въздържаме от значими решения в тези интервали? 

Казват, че в интервалите на назадничав Меркурий не трябвало да се подписват контракти – няма такова нещо, подписваш си контракти, без да се притесняваш. Той те връща обратно да си огледаш събитията, дали хората, с които работиш до днешна дата, са твоите хора. Ако те не са твоите хора, той ти дава разсъдък в главата - да чистиш. Сатурн чисти, това, което не ти би трябвало, той го чисти, тъй като това е нездравословно, това те кара да боксуваш и да се въртиш в обаян кръг. Меркурий-Сатурн в назадничавост, това е помощ на хората, чистиш остарели контракти, които не ти правят работа, чистиш остарели хора, които ти пречат и не ти правят работа. Ретроградността е връщане обратно и от там нататък всичко потегля. С електроуредите би трябвало да се внимава, да не се купува кола, прахосмукачка, нещо друго, с цел да не изгори или друга щета да се появи.  Марс също е планетата на войната и на ударите, на тези техники, машини и така нататък, за това би трябвало да се внимава. А това, че той е назадничав и те връща обратно, това е разсъдък, да си прецениш хората, да прецениш какво си направил, за какво не ти е вървяло и да вземеш вярното решение. И когато си в назадничав, вземеш вярното решение, тъй като той ще ти даде знак в вярната посока. Изведнъж, когато започнеш да се връщаш и да боксуваш, ти си мислиш: “Ето, назадничав, на мен не ми върви ". Напротив, върви ти доста, тъй като той ти дава знак. И в пряк Меркурий, към този момент тръгваш по верния път, с верните хора. 

- Мит ли е, че пълнолунието носи с изключение на бодърствуване и доста прочувствено напрежение?

Много въздейства Луната. Ако е в Скорпион въздейства на душeвността, черни мисли, черни сили. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР