„Мариупол е освободен на 98 процента“, заяви чеченският главорез Рамзан

...
„Мариупол е освободен на 98 процента“, заяви чеченският главорез Рамзан
Коментари Харесай

Главорезът Кадиров с кубинки за $1600: Мариупол е 98% денацифициран

„ Мариупол е освободен на 98 % “, съобщи чеченският палач Рамзан Кадиров в „ Телеграм “, представен от ТАСС. „ Останали са единствено укрепени укрития на бандеровци, в това число в цех „ Азовстал “, който нацистите са трансформирали в същинска цитадела “, заяви още той, съобщи Българска телеграфна агенция.

По негови думи финалната фаза на интервенцията в Мариупол е била разисквана на оперативно заседание „ с командирите на всички настоящи отряди “, в което са взели участие и депутатът от Държавната дума Адам Делимханов, както и командващият 8-ма войска Андрей Мордвичев. „ Разговарях посредством видео връзка с нашите братя, направих своите оферти за проекта за деяние и пожелах триумф на бойците “, добави Кадиров.

Миналия месец генералният щаб на украинската войска заяви, че генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, който чеченският водач загатва, е бил погубен в украинския град Чернобаевка след артилерийски удар.

Междувременно ръководителят на Донецката национална република (ДНР) Денис Пушилин сподели пред телевизия „ Русия 1 “, че силите на ДНР напредват в региона на „ Азовстал “ и на металургичния комбинат „ Илич “, само че към момента е рано да се вършат точни прогнози.

По време на обръщението към обществеността, Кадиров съчета военни облекла с колан, както и скъпи ботуши Прада Монолит, които излизат като модел през есента на 2019 година и костват към 1600 $. Изглежда, носейки скъпи неща по време на обществени изявления, той желае да притегли още повече внимание, само че и да покаже силата си.


ТЕМА преди 2 минути 20 преди 15 минути 345 преди 35 минути 816
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР