Марица загуби с 1:2 последната си контрола на турска земя

...
Марица загуби с 1:2 последната си контрола на турска земя
Коментари Харесай

Марица загуби контрола от поляци в Турция

Марица загуби с 1:2 последната си контрола на турска земя от полския Ресовия (Жешов). Мачът, който се игра на комплекс " Аркадия ", беше доста забавен и можеше да приключи, както с победа за пловдивчани по този начин и наедно. Двата отбора сътвориха много положения и демонстрираха прекрасен футбол. Полският отбор бе добре комплектован и направи усещане с доста добра физическа подготовка.
Прочетете още
Полският отбор поведе в 18-та минута след неточност в защитата на Марица - бранител не съумя да се намеси добре и топката попадна в Педро Виейра, който се озовава самичък сам против Илия Николов и означи за 1:0. 18-годишният Христиан Димитров изравни в 24-та минута с доста мощен удар отвън наказателното поле в сглобката на вратата. Младият футболист отигра със самочувствие и забележителна акуратност обстановката. " Жълто-сините " имаха няколко благоприятни условия да отбележат нов гол. Попадение на Валери Домовчийски, който изкочи очи в очи с вратаря на поляците, бе отеменено поради противоречива засада. През второто полувреме Мартин Газиев с удар от фаул уцели страничната греда, топката се разноски по голлинията, след което бе изчистена от бранител. Валери Домовчийски с удар от границата на наказателното поле също можеше да означи, само че вратарят избави, като токата беше в обсега му. В 69-та минута след остро центриране от фланга и рикошет топката влетя във вратата на Марица. Якоб Силвестър бе прецизен за 2:1. Петър Атанасов можеше да изравни с удар от отдалеченост, само че вратарят мазета в корнер, спасявайки попадение. Възможност се откри и пред Радослав Апостолов, който засече центриране от корнер, само че топката мина настрана от гредата. Добри намеси на Илия Николов и Петър Начев не разрешиха на добре квалифицирания полския отбор да означи различен гол.

Така Марица загуби тази контролна среща. Тимът записа две победи и две загуби от началото на своята подготовка. По време на лагера си в Анталия " жълто-сините " реализираха победа над македонския вицешампион Академия Пандев с 1:0 и изгубиха от съветския Волга и послкия Ресовия с по 2:1. В понеделник сутринта тимът ще отпътува от Анталия, а подготовката на отбора ще продължи на родна земя. Последната инспекция за Марица е против пловдивският Локомотив. Срещата е на 3 февруари, от 12 часа, на стадион " Локомотив ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР