Марица се доближи опасно до зоната на изпадащите след нелепа

...
Марица се доближи опасно до зоната на изпадащите след нелепа
Коментари Харесай

Марица близо до В група след 0:1 от Литекс

Марица се приближи рисково до зоната на изпадащите след нелепа загуба от Литекс с 0:1. След провалянето кършиякалии са единствено на точка от Струмска популярност, който е първи в карето претенденти за третия ешелон. 

В 7-та минута прекрасен пробив на Свилен Щерев по крилото приключи с подаване към Костадин Дяков, който стреля отвън наказателното поле, само че Вълков избави, а беше отсъдена и засада.

Литекс отговори в ответната офанзива посредством Тихомир Тодоров, който разтресе напречната греда.

В 28-та минута Николай Христов центрира от фаул към Петко Ганев, а бранителят засече топката с глава и вкара гол, само че той беше анулиран поради засада.

В 30-та минута Литекс имаше няколко благоприятни условия в границите на секунди. Първо Христо центрира, а Петко Ганев стреля с глава Илия Николов мазета в корнер, а при последвалото осъществяване Николов трябваше да избива удар с глава и на своя съфамилник и някогашен състезател на Ботев и Локомотив Пламен Николов, след последвалия нов корнер Ганев стреля неопределено с глава.

В 32-та минута Ангел Лясков центрира, а Методи Костов насочи изстрел с глава, Николов съумя да хване удара на нападателя.

В 40-та минута Николай Христов центрира от корнер, а Кристиян Тафраджийски засече с глава, само че Илия Николов съумя да избави.

В 58-та минута Петър Чалъков се контузи и беше сменен наложително от Рангел Игнатов. Чалъков не можеше да стъпва и беше изведен на носилка.

В 61-та минута влезлият единствено броени секунди преди този момент Христо Кирев се озова на стрелкова позиция в наказателното поле, насочи мощен удар, който беше избит в корнер от Илия Николов. След осъществяването на ъгловия удар Ивайло Раденцов засече с глава, само че топката мина около вратата.

В 78-та минута Литекс откри Тихомир Тодоров получи топката в наказателното поле, финтира състезател на Марица и си остави пространство да стреля на към 5 метра от Илия Николов, Тодоров не сбърка и осъществя за 0:1.

В 87-та минута Рангел Игнатов центрира от фаул и Николай Колев засече с глава, само че Вълков избави.

Последва и удар на Игнатов, уловен от Вълков.

Въпреки загубата Марица остава над чертата с 29 точки, след загуби на Оборище и Струмска популярност в кръга. 

Марица: Илия Николов, Атанас Ташолов, Мирослав Пушкаров, Костадин Дяков, Йордан Христов, Атанас Куманов, Петър Чалъков (Рангел Игнатов 61 мин.), Джунейт Яшар, Димитър Юруков, Свилен Щерев (Николай Колев 59 мин.), Венцислав Гюзелев

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР