Марица (Пловдив) ще разчита на един от младите си таланти

...
Марица (Пловдив) ще разчита на един от младите си таланти
Коментари Харесай

Ива Дудова остава в Марица

Марица (Пловдив) ще разчита на един от младите си гении диагонала Ива Дудова през сезон 2023-2024

„ Ива ще помогне в борбите в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.Ива беше през предишния сезон една от най-младите волейболистки в тима – маричанки бяха с 4 състезателки родени през 2006-та година ”, оповестяват от Марица.

През предишния сезон пловдивчанката съумя да завоюва златен дубъл с Марица. Ива Дудова е трикратна шампионка на България и три пъти притежател на Купа България с маричанки. През този сезон с изключение на златния дубъл с дамите Ива завоюва за втора поредна година и шампионските трофеи при старшата и младшата. Тя беше определена и за MVP на финалите при старшата и младшата. Ива Дудова е артикул на школата на Марица.

„ Ива Дудова става седмата волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица притегли националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, а в клуба остават Виктория Коева, Лора Славчева, Добрина Христоскова и Мила Пашкулева.ВК Марица (Пловдив) пожелава триумф на Ива Дудова през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига ”, пишат още от пловдивския клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР