Марица (Пловдив) официално откри най-новата си придобивка. На зала Лаута

...
Марица (Пловдив) официално откри най-новата си придобивка. На зала Лаута
Коментари Харесай

Волейболната Марица официално откри спортния ресторант в зала Лаута

Марица (Пловдив) публично откри най-новата си облага. На зала Лаута беше открит състезателен ресторант, а на формалното разкриване беше управлението на Марица, състезателки и треньори в тима, представители на Община Пловдив.

На формалното разкриване участваха президентът на клуба Илия Динков, вицепрезидент на Марица Светослав Славов, треньорът Борислав Крачанов. Присъстваха районните кметове на " Тракия " Костадин Димитров и на " Южен " Костадин Язов, шефът на Оперативна програма " Чистота " Димитър Георгиев, зам.-директора на Оперативна програма " Паркове и градини " Николай Чунчуков, общинският консултант Атанас Узунов.

Ресторантът ще се употребява от всички възрастови групи на Марица от дамите до най-малките - 11-годишните. От клуба считат да дадат помещението и безусловно безплатно за деца от школата, които желаят да честват своите рожденни дни в него. Марица е първият тим в българския волейбол, който може да се похвали с сходно помещение.

Спортният ресторант се намира при започване на зала Лаута, която беше изменена. Главният вход е изцяло освежен с надпис Марица, нов вход и огромна емблема на клуба, която свети в тъмното.

Марица ще работи и със експерт, който ще изготви хранителен режим за тимовете и те ще получават нужната храна непосредствено в залата.

Спортният ресторант ще се употребява и за разбори, видео анализи от тимовете на Марица, както и за конференции.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР