Марио Гарсия и зетят Нивардо Де Ла Торе съобщиха, че

...
Марио Гарсия и зетят Нивардо Де Ла Торе съобщиха, че
Коментари Харесай

Рибари откриват мъж, заклещен в разбита кола дни след катастрофата

Марио Гарсия и зетят Нивардо Де Ла Торе оповестиха, че са намерили мъжа, който в началото считали за мъртъв, в плитка вада под мост на междущатската автомагистрала -94 в Портидж във вторник.

Г-н Гарсия бръкна в автомобила и докосна мъжа, който се обърна и стартира да му приказва. Мъжът сподели, че не е съумял да се свърже с телефона си, с цел да се обади за помощ, и не знае тъкмо какъв брой време е бил в капан.

„ Той беше там от предходната сряда, тъй че беше там от известно време до момента в който “, сподели господин Гарсия пред NBC.

„ Той споделя, че се е опитал да крещи и да крещи, само че никой не го чува, просто беше безшумно – единствено шумът на водата и нямаше никой в близост.

„ Не виждам метод някой да го е видял. Просто беше огромен шанс, че видяхме през пукнатините на гората, блясъка на останката...

„ [Беше] любознание, което ни води там, тъй като тогава можеше да е друг резултат, в случай че ние или не излязохме, или не го видяхме, само че просто се веселя, че го направихме. не бяха жена му да е на работа и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР