Марио Фери, фенът, който нахлу на терена по време на

...
Марио Фери, фенът, който нахлу на терена по време на
Коментари Харесай

Нахлулият фен: В Катар отлично разбраха посланията ми!

Марио Фери, фенът, който нахлу на терена по време на Португалия – Уругвай (2:0) и в последна сметка беше хванат от катарската полиция приказва пред бразилските медии. Там той загатна, че е избрал най-хубавият сюжет за разпространяване на известията, които имаше по него.

Той поддържа ЛГБТ идеята, Украйна и нашествието в страната, както и насилието против иранските дами и призна, че даже нахлуването на „ Лусаил “ му е спечелило среща с президента на ФИФА – Джани Инфантино.

„ Избрах най-хубавия сюжет, с цел да изпратя известията. Когато ме арестуваха, Инфантино слезе от трибуната и ме попита „ Защо, за какво, за какво? Той си спомни и другите ми нашествия на Световни шампионати. Отговорих му: „ Защото си играем на ченгета и крадци. Аз съм самичък против 5000 “, сподели той, след което добави, че има билети за Иран и Съединени американски щати, както и Бразилия – Камерун, само че акцентира, че няма да повтаря „ подвига “ си.

„ Подписах декларация да не го върша повече, след което ми разрешиха да виждам мачовете. Попитах ги, а те ми дадоха отговор: „ Да, добре пристигнал сте. Можете да останете в Катар “. Отлично схванаха посланието ми “.

Това е 11-ото навлизане на терена от Марио Фери, прочут в обществените мрежи като „ Фалкао “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР