Марио Балотели е по-вероятно да остане в Лига 1, отколкото

...
Марио Балотели е по-вероятно да остане в Лига 1, отколкото
Коментари Харесай

Марсилия е най-близо до подписа на Балотели

Марио Балотели е по-вероятно да остане в Лига 1, в сравнение с да се завърне в Серия " А " през лятото, като Олимпик Марсилия е най-близо до подписа на италианския национал. Договорът на Супер Марио изтича в края на месеца и той може да договаря с всеки клуб. Нападателят имаше предпочитание да се завърне в родината си, откакто последните два сезона игра с екипа на Ница, само че наподобява това няма да се случи.

Само два италиански клуба са посочили действителен интерес към Балотели досега. Това са Аталанта и Дженоа. Те обаче нямат финансовите благоприятни условия да заплащат заплатата на играча, която е на стойност 4,5 милиона евро на година.

Досега Рома и Наполи не са отправили публични предложения, като по всичко проличава, че ползата им към сходен трансфер понижава.

Интересен миг е, че въпреки договорът на Балотели с Ница да изтича на 30 юни, в него има уговорка, съгласно която бъдещият му клуб би трябвало да заплати 10 милиона евро на клуба от Лазурния бряг. Именно това е и една от аргументите няколко тима да се откажат от концепцията да го привлекат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР