Марио Балотели е готов за трансфер в голям клуб. Това

...
Марио Балотели е готов за трансфер в голям клуб. Това
Коментари Харесай

Балотели е готов да играе в голям клуб

Марио Балотели е подготвен за трансфер в огромен клуб. Това съобщи самият нападател преди приятелския дуел на Италия с Холандия на следващия ден вечер. Супер Марио ще бъде със статут на свободен сътрудник през лятото, откакто не преподписа контракта си с френския Ница, а името му към този момент е свързвано с редица европейски тимове. В момента Балотели е с националния тим на Италия, като даже означи попадение във вратата на Саудитска Арабия преди дни.
#Balotelli: " Capitano azzurro? A me cambierebbe poco. Ma bello per gli africani " #italia #nazionale https://t.co/OlmZo9sSWM #nazionale pic.twitter.com/ZjxpLDWSDl
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 3 юни 2018 година " Прекарах четири тежки години, само че не би трябвало да мисля за предишното. Винаги съм знаел, че тези, които ме заобикалят, ми въздействат. Не всички те схващат вярно. Нищо няма да се промени у мен, в случай че един ден изведа Италия с капитанската лента. Аз съм тук, с цел да означавам голове и да бъда образец. Това ще бъде добър сигнал към всички африканци с италиански паспорт. Расизмът е комплициран въпрос, с който пребивавам от малък”, стартира нападателят.
Balotelli: «Il razzismo fa male, l’Italia sia aperta» https://t.co/lUMYEoCSaw pic.twitter.com/KQjPCMiG8Z
— Corriere della Sera (@Corriere) 3 юни 2018 година " Сега не мога да дефинира дали това е расизъм или злоба. Време е Италия да одобри и интегрира тези, които идват извън, както вършат във Франция и Англия. Време е да се събудим. Желан съм от повече клубове отвън Италия, тъй като Мино Райола желае доста пари за мен (смее се). Няма тим, който е на по-високо равнище от националния отбор. Това значи, че съм подготвен за идната стъпка. Когато Антонио Конте бе отпред на националния тим, не се представях добре и беше обикновено да не ме повика. Не знам за какво Вентура не ме извика в тима. Не съумях да схвана обясненията му. Той беше треньорът и по тази причина почетох решението му”, приключи Балотели.

Лига 1 38 кръг, събота 19 май  Лион 3:2краен резулат  Ница
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР