Маринов отбеляза, че Институтът по психология на МВР също е

...
Маринов отбеляза, че Институтът по психология на МВР също е
Коментари Харесай

Това, Което Съобщи Току-Що Министър Маринов Изуми Цяла България! Убиецът Северин Не Е

Маринов означи, че " Институтът по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи също е бил включен. Още в първичния миг от института са създали доста добър психо профил на възможния причинител.Беше направена аутопсия на натрупа, бяха взети спомагателни следи, показа вътрешният министър. Натискът беше извънредно огромен, в това число и с внушения, които към оня стадий, които никой не можеше да удостовери с доказателства - че полицията няма да си свърши работата и няма да се води обективно следствие, съобщи Маринов.

Министърът изясни, че на по-късен стадий от следствието са били изведени две съществени версии за закононарушението, свързани с персоналния живот на жертвата. " След това към този момент се фокусирахме върху причинителя, който нощес беше арестуван при добра връзка с немската полиция. Бяха събрани голям брой доказателства, в това число и от видеокамери ", сподели още той.

Маринов изясни, че в такива случаи доста ясно проличава какво е европейската система за сигурност и какво тя предлага при връзка със страните. " Става въпрос за психологично болен човек с нужда от полово облекчаване. И обвиненият беше арестуван в жилище на майка му в Германия. Вече текат процедури за освидетелстване на лицето по интернационалната правна помощ.

Маринов изясни, че продължава работата по всички версии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР