Маринела Арабаджиева е откарана в МВР болницата, потвърди пред Нова

...
Маринела Арабаджиева е откарана в МВР болницата, потвърди пред Нова
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева отново е приета в болница

Маринела Арабаджиева е откарана в Министерство на вътрешните работи болничното заведение, удостовери пред Нова телевизия адвокатката ѝ Ина Лулчева. Тя е била настанена в интензивно поделение в сериозно положение, само че е нормализирана. От здравното заведение не разясняват какво е положението й.
Оскъдна е информацията, с която разполагат и околните ѝ, съобщи пред Нова телевизия Ангелина Ангелова, която е от екипа на бизнесдамата. По нейна информация Маринела Арабаджиева е закарана в безсъзнание в болница нощес. За малко е съумяла да я види само щерка ѝ.
Това не е първият път, в който бизнес дамата напуща следствения арест поради здравословни проблеми.
През септември Арабаджиева бе с заплаха за живота. Хипертония втора степен, прекъсване на моторните функционалности на жизненоважни органи и неведнъж колабиране са част от здравословните проблеми, които тя има. Заради тях тя беше освободена под домакински арест с решение на Специализирания углавен съд, само че на втора инстанция то беше анулирано.
Ветко и Маринела Арабаджиеви са с обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. В продължение на месеци управляващите ги издирваха, а през март ги задържаха в имение в Испания. Арабаджиева бе екстрадирана от Испания на 30 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР