Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие с токсична доза

...
Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие с токсична доза
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие

 Маринела Арабаджиева е пробвала да се самоубие с токсична доза лекарства. Това написа до съда столична болница, където на 17 юли подсъдимата бизнес дама е призната по неотложност. От документа на лечебното заведение излиза наяве още, че Арабаджиева страда от куп други болести и би трябвало да остане там под наблюдаване.

Маринела Арабаджиева, съругът й Ветко, синът им Вълчо и още 5 души са подсъдими за данъчни закононарушения и пране на пари, а преди седмица съдът върна делото на прокуратурата и подреди Арабаджиева да бъде освободена незабавно, на което държавното обвиняване отговори с митинг. Арабаджиева е под домакински арест от май след повече от 1 година в ареста, само че прокуратурата настояваше да се върне на топло. Съпругът й още е зад решетките, предава " 24 часа ".

На 17 юли тя е призната в частната болница и станало ясно, че е приела голяма доза от лекарството хлофазолин, което се пие при хипертонични рецесии. След като лекарите я нормализирали е прегледана от психиатър на 22 юли. Според него при Арабаджиева има висок риск от самоубийство, както и възприятие за безнадежност и беззащитност. Според експерта тя може да направи и още един опит за самоубийство при стресова обстановка.

На съвещание от сряда Апелативният профилиран углавен съд с ръководител Георги Ушев е оставил без почитание настояването на прокуратурата Арабаджиева да бъде арестувана под стража и тя остава под домакински арест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР