Марина Стефанова в Топ 100 на Световното първенство по боулинг

...
Марина Стефанова в Топ 100 на Световното първенство по боулинг
Коментари Харесай

Марина Стефанова в Топ 100 на Световното първенство по боулинг в Лас Вегас

Марина Стефанова в Топ 100 на Световното състезание по боулинг за дами в Лас Вегас Световното състезание по боулинг за дами тази година се организира в интервала 22 - 30.08.2019 в зала South Point в Лас Вегас, Съединени американски щати. България беше показана от три републикански шампионки: Марина Стефанова, Мариана Метексинова от БК АТИА и Мария Николова от БК Академик - Вътрешни войски.

Шесткратна носителка на Купа България при дамите Марина Стефанова направи най-хубавото класиране на българка на международно състезание по боулинг, нареждайки се на 100-на позиция. Марина бе непрекъсната в резултатите си във всички дисциплини: самостоятелно, двойки, тройки и тим – тя реализира междинен резултат от 194,9 от 24 игри.

Добро показване и на другите ни участнички: Мария Николова се подреди на 117-а позиция със междинен резултат 186,5, а Мариана Метексинова е на 120-о място с резултат 185,9. Българската тройка приключи на 38 място с резултат 189,7 точки, което е доста положително класиране за България в този спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР