Марин Ташков, лежал заедно в ареста преди години с обвиняемия

...
Марин Ташков, лежал заедно в ареста преди години с обвиняемия
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Бивш съкилийник на Росен проговори: Някой си е разчистил терена, търсил си е изкупителна жертва…

Марин Ташков, лежал дружно в ареста преди години с обвинения за убийствата в Нови Искър – Росен Ангелов, проговори за остарелия си прочут пред “Факти”. Ташков, който в този момент живее в Шарлероа, Белгия, си спомня, че за последно е виждал Ангелов през 1999 година. Разпознал го по фотосите в медиите, въпреки и поостарял. Ето и целият роман на Марин Ташков:

„ През цялото време след оповестяването за търсене на Росен имах чувството, че този човек ми е прочут. Всъщност, с цел да не се сетя незабавно е отговорна фотографията, на която той наподобява на ром.
На процедура, Росен е със ярък цвят на кожата и има симпатични черти, а тогава беше и с мустаци. Разпознах го по окото. Притвореното.
Истината за него е, че той е с прекомерно произнесено его и даже прибягва до легенди за това, което е правил, а и за личната му значителност. Твърдеше, че е гравитирал към колекторските компании в средата на 90-те години.

Кибритлия и свадлив, със самочувствието, че светът е основан и се върти към него. Не бе добър в битки и отнесе шамарите от едно младо момче, което не беше никакъв хулиган, само че му писна от заяжданиците и му вкара няколко, за което Росен не се оплака, както биха сторили множеството.
Живял съм с него по 24 часа дневно, в продължение на много месеци, до момента в който получа оправдателната си присъда и дръзвам да настоявам, че е кадърен да извърши сходно нещо. В главата му има много сачми и схващане, че закононарушението е премеждие и е заслужен метод на живот, то го издига в личните му очи и го прави воин.
Ала той е интелигентен и в случай че е направил всичко разказано, евентуално от дълго време се е отървал от оръжието. Ако не го е направил, а е решил да си играе на Митко Палаузов, ще четем по какъв начин съди България в Страсбург за неприятни битови условия в килията. Няма потенциал да се изплъзне на полицията.

Под публикацията следва нов коментар на Марин Ташков:
„ За да няма спекулации за очевидци и сходни. Това е мой материал от страницата ми във фейсбук, а от уеб страницата ме помолиха за позволение да го разгласяват и аз дадох такова. Впоследствие видях и настоящата фотография на Росен в интернет и мога безусловно уверено да заявя, че това е той, въпреки и много поостарял. Все отново от 1999 до през днешния ден са минали съвсем 20 години.

Ако има нещо, което не ми се връзва в цялата картинка, това е претекста.
Следствието и прокуратурата имат две огромни неналичия и това са претекст и оръжие на закононарушението.
Ако Росен е заплетен в цялата тази история, то това никога не е на основа обич, усеща и сходни. Връзката му е била преди четири години, а от този момент е изтекла доста вода.
Личното ми мнение, въпреки и на база на информацията от медиите е, че в случай че той е заплетен в нещо, то по-скоро е финансово и някой добродушно е разчистил терена, като си е намерил и изкупителната жертва, която също е трябвало да си отиде.

Следствието и прокуратурата са в задънена улица и това е единствената писта, по която главно се работи и която е подхвърлена с цел да се пренасочи публичната сила.
Много мощно се колебая, че истината ще излезе скоро на бял свят, изключително в случай че откритият мъртвец е на Росен. Но с такива правозащитни и правораздавателни органи, при които текучеството е съвсем колкото в съвременен МОЛ, нещата мъчно могат да се получат “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР