Марин Петков наскоро изигра своя мач №100 с екипа на

...
Марин Петков наскоро изигра своя мач №100 с екипа на
Коментари Харесай

Марин Петков пред БНТ: Не трябва да летим в облаците след две победи

Марин Петков неотдавна изигра своя мач №100 с екипа на Левски. Талантливият футболист даде извънредно изявление за предаването „ Арена спорт “, в което сподели, че се надява да продължи да развива кариерата си във възходяща линия и дружно със съотборниците си да не престават с успехите, с цел да радват многочислените последователи на „ сините “.

„ Опитвам се да бъда непрекъснат, имам да свърша доста работа. Кота 100 не би трябвало да ме задоволява, а да желая още и още “, сподели Петков.
„ Всеки футболист претърпява възходяща, задържаща и низходяща линия. Това е обикновено. Лично аз не съм трансформирал нищо, всичко е едно и също при мен. Надявам се възходящата линия да продължи. Когато побеждаваме силата на публиката е друга. Всеки желае да види по какъв начин Левски побеждава “, добави универсалният футболист.

Относно двете следващи победи на „ сините “ след подновяването на шампионата, Петков сподели следното:

„ Мисля, че се представихме добре в тези два дуела, само че това не би трябвало да ни задоволява. Имаме върху какво да работим. Надявам се да не се отпускаме единствено тъй като сме спечелили два мача “, сподели Петков.

Запитан дали му тези упованията да размени Уелтън, българинът сподели следното:

„ Не ми тежи. Надявам се да бъда здрав и да давам максимума от себе си. Всеки мач излизам на терена да демонстрирам най-хубавото, на което съм кадърен. Надявам се занапред хубавите дни за мен и за тима да предстоят. На фланга се усещам най-добре. Не съм играл единствено като вратар и централен бранител. Това е плюс за мен. Смяната на позицията ми е спомагателен опит, който в бъдеще ще бъде скъп “, разяснява Петков.

Футболистът разяснява и раздялата със Станимир Стоилов.

„ Той оказа помощ доста за развиването на младите в тима. Всички почитатели на Левски обичат Мъри, само че не би трябвало аз да разясня тематиката. Сега си имаме различен треньор и да се фокусираме. Левски в никакъв случай не би трябвало да бъде отписван, само че не би трябвало и да летим в облаците и да се отпускаме след две победи “, сподели Петков.

Цялото изявление гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР