Марихуана и кокаин за 1 751 280 лева откриха митническите

...
Марихуана и кокаин за 1 751 280 лева откриха митническите
Коментари Харесай

Откриха марихуана и кокаин в тайник на микробус на Капитан Андреево

Марихуана и кокаин за 1 751 280 лв. откриха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево при инспекция на микробус, излизащ от страната.

На 10 февруари, на пункта на трасе „ Изходящи леки коли и рейсове “, идва микробус с българска регистрация, ръководен от българска гражданка. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, оповестяват от Агенция Митници.

В хода на контролните дейности митническите чиновници откриват зад задните седалки особено построен тайник с електрически механизъм на отключване. От укритието са извадени 72 пакета, съдържащи суха зелена тревиста маса и три пакета, с бяло прахообразно вещество.

Направени са полеви наркотестове, които са посочили реакция надлежно на марихуана и кокаин. Общото бруто тегло на  марихуаната е 47.920 кг на стойност 1 150 080 лв., а на кокаина - 3.340 кг на стойност 601 200 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор, което се организира под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР