Мариана Векилска е понижила значително стандарта си на живот откакто

...
Мариана Векилска е понижила значително стандарта си на живот откакто
Коментари Харесай

Мариана Векилска свали нивото

Мариана Векилска е намалила доста стандарта си на живот откогато завърши с кариерата си на еврочиновник в Брюксел. Фотографите на Ретро засякоха някогашната тв звезда да хвърчи по задания из столицата със остаряла трошка, създадена през далечната 1995 година. Скромният опел на Мариана коства не повече от 900-1000 лв., разясняват хора от автобранша. Очевидно на този стадий журналистката, която сега се води на свободна процедура, не може да си разреши безценен автомобил.

Въпреки това тя не се срами да кара остаряла и евтина кола, до момента в който някои от колежките й от малкия екран сядат зад кормилата на мутренски джипове за по 100-200 хиляди лв..

От началото на годината Мариана още веднъж живее в България, а през предходната седмица за малко се върна на остарялото си работно място - бТВ. Тя бе гост-коментатор в предаването "Преди обед ", а мнозина от феновете мъчно я познаха, тъй като визията й е радикално изменена. Бившата ТВ водеща още веднъж е изгубила борбата с килограмите и внезапно е напълняла. Естетичните процедури, на които се подлага, са дали противоположен резултат и лицето й наподобява подпухнало.

Суетата обаче не я е напуснала и до момента в който тичаше от среща в среща, Векилска носеше в ръка червени обувки на висок ток, които сменяше с комфортно маратонки по време на шофиране.

Според осведомени Мариана сега води договаряния да се върне отното на екрана и незабавно си търсела работа, тъй като финансовото й положение не било по никакъв начин цветущо. Най-зле й се отразил разводът с дългогодишния й брачен партньор Симеон Колев, който я изпъди от общата им къща и сега Мариана мечтае да с купи собствен дом. Докато беше в Белгия тя обитаваше квартира в влиятелен квартал в Брюксел, само че приказката бързо свърши, откакто я освободиха от сладкия пост там, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР