Мариана Попова си е купила нова кола, научи Уикенд. От

...
Мариана Попова си е купила нова кола, научи Уикенд. От
Коментари Харесай

„Бедната“ Мариана Попова си купи чисто нов „Кадилак” за 120 бона

Мариана Попова си е купила нова кола, научи „ Уикенд ”. От седмица смуглата изпълнителка кара мощен „ Кадилак ”. Любимият й Веселин Плачков е избрал возилото, като Мариана се е доверила напълно на преценката му. Семейството се е бръкнало с към 120 бона, като не е ясно дали колата е на погашение или сумата е платена кеш.

Возилото е втора ръка, само че е на малко километри и е много непокътнато. Попова към момента не може да се нарадва на новата си облага и кара с кеф из столицата и на по-дълги дистанции. Кадилакът в закупен от автокъща и се води на името на поп изпълнителката.

Мариана не е от певиците, които се хвалят със скъпи облекла, джипове, къщи и бижута, а в противен случай - постоянно е била много скромна в облеклото и движимостите си. Тя постоянно се е дразнила на грандоманщината на своите сътрудници, които се хвалят с кресла, полилеи, палта и обувки за хиляди левове в евро. Половинката на екранния Левски избира да икономисва приходите си и да купува единствено най-необходимото. В случая е решила, че е заслужила да се поглези с нов автомобил и с право.

Смуглата певица държи първото място по недоволство измежду родните певици и не стопира да се жалва какъв брой са зле финансово, по какъв начин от музика не се печели и най-много, че коронавирус рецесията ги е докарала до просешка сопа. Всъщност Попова не разрешава на възлюбения си да играе в постановки или сериали с красиви дами, пък след това двамата заедно се оплакват, че нямат приходи. По време на карантината екранният Киро Християнина постоянно вееше коса в ефира на Би Ти Ви и споделяше, че не са добре финансово с Мариана Попова.

Тя пък от своя страна на няколко пъти намерено е казвала, че желае да се омъжи за бащата на дребната си щерка на обилна женитба с най-малко 100 души, само че към момента не е намерила спонсор, с цел да осъществя огромното събитие. „ Ако някой се реши да ни заплати сватбата, която ще бъде доста богата и обилна, и ще има доста хора... тъй като нашата женитба не може да бъде скромна, единствено като си преброя сътрудниците и той неговите, станахме доста хора. Ако са подготвени да платят това събитие, сме подготвени още на следващия ден да се оженим. Ако желаят да ни спонсорират – отсреща сме ”, направи си устата изпълнителката, само че към момента не са се намерили мераклии, които да платят масрафа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР