Мариана Попова ще представи за първи път в Бургас новия

...
Мариана Попова ще представи за първи път в Бургас новия
Коментари Харесай

Мариана Попова ще представи в Бургас албума "Истина"

Мариана Попова ще показа за първи път в Бургас новия си албум " Истина " дружно със Симфоничния оркестър на Държавна опера-Бургас. Това ще се случи на 14 август от 20.30 часа на сцената на Летния спектакъл в Морската градина.

Оркестърът ще е под диригентската палка на Димитър Косев, който завоюва наградата „ Млад музикант на годината " в анкетата на предаването „ Алегро виваче " по стратегия „ Хоризонт " на БНР. Той е и най-младият основен диригент в България.

Мариана Попова показа пред БНР-Бургас:

„ Огромна моя фантазия беше да пея със симфоничен оркестър, а концепцията за концерта пристигна от цигуларя Чавдар Вълков, само че си изчака времето и в този момент към този момент е реалност. Тези песни са основани за симфоничен оркестър. За мен няма по-висша степен на изложение на музиката от това тя да прозвучи с достоверните, същински принадлежности, които са най-стари в света и дават най-голямата истина-точно това, което ми би трябвало на мен за моята истина. "

Новият албум съдържа 10 песни. Едноименната ария е по текст и музика на музикалния продуцент в БНР Биляна Ангелова. С албума поп дивата затваря емоционално-баладичния интервал в творчеството си и отваря нова страница в поп -рок посока. " Очаквайте опити от мен ", съобщи тя.

На 20-и септември концерт ще има в конгресния център във Варна, а на 28-и септември в Добрич. Напролет се планува среща с публиката в още 10 града.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР