Мариана Попова не пести критики дори на най-близките си. След

...
Мариана Попова не пести критики дори на най-близките си. След
Коментари Харесай

Мариана Попова скочи на сериала на Плачков

Мариана Попова не пести рецензии даже на най-близките си. След вчерашния епизод на сериала „ Пътят на честа”, в който взе участие с основна роля половинката й Веселин Плачков, певицата изрече неодобрението си от видяното. В епизода дебют направиха брата на продуцента Магърдич Халваджиян-Джуди и Цвети от Expose.



Изпълнителката, приета за една от най-изкушаващите русокоски в българския шоубизнес, влиза в ролята на сладострастната милионерска брачна половинка Орнела. Сексапилна, елегантна, дръзка, подготвена да разбие всяко сърце и да заплете още по-силно историята, това е Орнела, професионално пресъздадена от Цветелина Маринова. „ В никакъв случай няма да лишава удоволствието на фена, издавайки какво ще се случи в епизодите - безапелационна е нежната половинка от Expose, - единствено ще кажа, че моята Орнела е пъклен забавна персона и се раздира сред връзките си с двама мъже. “


В сериала героинята е омъжена за атрактивен предприемач, изигран от още по-атрактивен артист. В ролята на мегамилионера в „ Пътят на достойнството “ най-неочаквано влиза Джуди Халваджиян. Господарят на ефира толкоз добре се превъплъщава в персонажа си, че още занапред стартират залозите, че това няма да е последната му роля.

Сериалът няма да е последната изява на екран и за Цвети. Съвсем скоро излиза филмът „ Връзкология “, в който тя взе участие дружно с креативната си половинка Светльо, а Expose ще бъдат част и от огромния концерт Disco Stars в НДК на 13 декември.

фотоси:фейсбук Мариана Попова и цвети
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР