Мариана Попова и Веселин Плачков ще кажат Да първо на

...
Мариана Попова и Веселин Плачков ще кажат Да първо на
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков вдигат сватба с хонорара от ВИП Брадър

Мариана Попова и Веселин Плачков ще кажат " Да " първо на ВИП Брадър, а след това и един на различен, разбра HotArena.

Артистичната двойка, чиято обич стартира скандално, ще прекрачи прага на Къщата на ВИП Брадър идващият месец. Влюбените гълъбчета са решили да покажат на цяла България тъкмо какъв брой се обичат против сумата от 100 хиляди лв.. Това е общият хонорар, който ще гушнат от риалитито. А огромна част от сумата към този момент е намерила своето предопределение.

Очаква се против шестцифрената сума артистът и певицата да подреден невъобразим спектакъл в Къщата. Най-вероятно Плачков ще падне на колене пред своята обичана и ще й предложи брак. Това предложение ще бъде последвано от женитба скоро откакто двамата си приберат хонорара от предаването. Преди дни те са имали финален диалог с Нико Тупарев и са поставили подписите си под контракта.

Попова и Плачков ще влязат като независима единица в Къщата. На влюбените ще бъдат препоръчани специфични условия - обособен апартамент, който да им предложи нужното уединение и романтика за един същински годеж. Двамата са решени да играят по свирката на продуцента и да останат до дъно. А това сигурно ще докара до заплитането на куп интриги.

Явно финансовото състояние на Мариана и Веселин в действителност е толкоз палчевно, колкото се приказва. Че Плачков не може да стъпи и на дребния пръст на някогашния на певицата по благоприятни условия и рпеделно ясно. само че и самата тя към този момент изнемогва да устоя и двамата. Затова двойката е взела единомислещото решение в случай че би трябвало да се изложи пред цяла България, само че да вземе тези 100 бона, които са им витално значими, написа " Таблоид ".

А и Попова към този момент е предходна по трънливия път към финала на ВИП Брадър, та му знае номерцата! Половината от нохорара двамата ще получат седмица преди началото на шоуто, а другата част - след излизането им. С зареждането на банковите им сметки, артистичната двойка едва ли скоро ще прибегне до услугите на компании за бързи заеми, към които съществено са заборчали сега. Част от крупната сума пък ше отиде за бъдеща женитба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР