Мариан ТейсенСНИМКА Пресслужба на ЕКЕвропейската комисия представи предложение за Европейски

...
Мариан ТейсенСНИМКА Пресслужба на ЕКЕвропейската комисия представи предложение за Европейски
Коментари Харесай

EК предлага Европейски орган по труда и достъп до социална закрила на работниците

Мариан Тейсен

СНИМКА Пресслужба на Европейска комисия

Европейската комисия показа предложение за Европейски орган по труда, чието основаване бе оповестено от ръководителя Юнкер в неговата тирада за положението на Съюза от 2017 година, оповестиха от пресслужбата на институцията. Брюксел предлага и самодейност за гарантиране на достъпа до обществена протекция на всички наети и независимо заети лица.
Европейският орган по труда ще оказва помощ на физическите лица, предприятията и националните администрации да извлекат оптималната изгода от свободното придвижване и ще подсигурява обективна трудова подвижност.
" Нашата задача е да подсигуряваме, че справедливата трудова подвижност намира своя израз в днешното предложение за Европейски орган по труда. Това е извънредно значимо за положителното действие на европейския трудов пазар. То ще помогне на мобилните жители и предприятия да намират нужната информация и ще способства за подсилване на съдействието сред страните членки по повод за използването на обективни и ефикасни правила. С предлагането за достъп до обществена протекция вършим старания дружно с страните членки никой да не бъде оставен отвън системата за обществена сигурност., съобщи еврокомисарят по заетостта, обществените въпроси, уменията и трудовата подвижност Мариан Тейсен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР