Мариан Маринов, понастоящем Финансов директор и член на мениджмънт борда

...
Мариан Маринов, понастоящем Финансов директор и член на мениджмънт борда
Коментари Харесай

Българин влиза в борда на директорите на Нестле в Русия и Евразия

Мариан Маринов, понастоящем Финансов шеф и член на мениджмънт борда на Нестле Югоизточен пазар (България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Северна Македония, Косово), застава отпред на отдел „ Финанси и надзор “ на Нестле Русия и Евразия от 1 април тази година. Така той става първият българин, който ще е част от борда на шефовете на Нестле в Русия и Евразия.

Мариан Маринов се причислява към Нестле групата през 2010 година като Мениджър Одит за Европа в одит звеното на Нестле Групата в Швейцария. По-късно през 2016 година той заема позицията Мениджър Финанси и Контрол в Нестле България. Две години по-късно застава отпред на “Трансформацията в Югоизточен пазар ”, където изиграва основна роля при сполучливото преформатиране на организацията към модел на обединен пазар, сплотяващ 9 географии.

През 2019 година Мариан Маринов е нараснал в актуалната си роля, като по време на последното си предопределение, краткотрайно извършва и ролята на изпълнителен шеф на Южните Адриатически страни, успявайке редом да поддържа доста положително бизнес показване на пазара, и да подсигури представянето на отдел финанси и надзор. Той е ученик на езикова гимназия „ Ромен Ролан “ в гр. Ст. Загора, приключил е Международни стопански връзки в УНСС и е сертифициран Вътрешен инспектор. Преди да стане част от екипа на Нестле, придобива стабилен опит в Крафт Фудс и Делойт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР