Мариан Колев, собственик на веригата Хиполенд“, е получил предложение да

...
Мариан Колев, собственик на веригата Хиполенд“, е получил предложение да
Коментари Харесай

Собственикът на Хиполенд“ бил предупреден, че ако протестира, бизнесът му ще фалира за 5 мин.

Мариан Колев, притежател на веригата " Хиполенд “, е получил предложение да продаде бизнеса си, само че не директно от Александър Сталийски, апетитен за непосредствен до Делян Пеевски, а от съдружничка в негова компания.

" Не познавам Сталийски и Пеевски. Имах предложение да ми бъде платен бизнесът от съдружничка на компания на Сталийски, а след това един от околните на Сталийски си разрешил да предизвести, че в случай че стачкувам, бизнесът ми ще банкрутира за пет минути ", сподели Колев в събота пред бТВ.

Вчера във видео, снимано в един от магазините, Ивайло Мирчев от " Да, България " заяви, че преди няколко месеца в офиса на притежателя на " Хиполенд " е влезнал близкия до премиера Бойко Борисов предприемач Александър Сталийски, който декларирал, че Делян Пеевски желае да купи " Хиполенд ". Собственикът обаче отказал да продаде бизнеса си на депутата от Движение за права и свободи.

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ме потърси през вчерашния ден следобяд по телефона и умерено и правилно показа, че е сюрпризиран и сърдит, от това, което се случва, описа през днешния ден пред бТВ Мариан Колев.

" Поинтересува се за сина ми, за това, което се случва. Той беше ядосан, че нещо става без неговото познание “, сподели предприемачът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР