Мариан Бачев постъпи в Шоуто на Слави през 2007 година.

...
Мариан Бачев постъпи в Шоуто на Слави през 2007 година.
Коментари Харесай

Мариан Бачев: Всъщност Слави никога не ми е повишавал тон

 Мариан Бачев постъпи в " Шоуто на Слави " през 2007 година. Тогава се появиха и първите клюки за разкол сред артиста и Слави Трифонов, който тогава дружно с екипа му към момента се изявяваха в ефира на Би Ти Ви. Доста дълго време се говореше, че водещият не харесва много-много Мариан Бачев, като постоянно мотивите бяха и техни по- " солени " закачки в предаването. Въпреки периодическите мнения за връзките им, артистът продължи да работи с водещия. Даже предходната година го последва, когато Слави Трифонов напусна Би Ти Ви и основа телевизия " 7/8 "

" Заради високия професионализъм в този екип ", показа Мариан Бачев при последната си медийна изява. Той посочи, че всеки има избор да харесва Слави или не, неговата музика, изказ или възгледите му. Актьорът обаче би последвал всеки експерт, без значение от събитията. Мариан Бачев, който този юли чества 44-тия си рожден ден, счита, че с работата си човек се грижи за прехраната си и фамилията си, и се развива, тъй че средата е доста значима. Последвайки Слави Трифонов и сътрудниците си в телевизия " 7/8 ", артистът знаел, че ще продължат да работят, както до момента. А към този момент 13 години, откогато е с екипа, Мариан Бачев е имал десетки театрални министър председатели.

" Слави не ме е спрял за нищо, когато съм го питал. Създал ми е задоволително положителни условия. Истината е, че не съм имал спор с него през всичките тези години. Всеки шеф има своите условия и очевидно аз ги затрупвам. Имали сме разногласия, несъмнено, само че съм бил доста спокоен. Никога не ми е повишавал звук ", споделя Мариан Бачев.

В пандемията, която е тестване за целия свят, доста хора губят работните си места, а тези, които се занимават с изкуство, би трябвало да се оправят с много компликации. Мариан Бачев не е измежду тях. Той е бил на щат в театрите в Габрово и Шумен. Пет години е бил част от трупата на спектакъл " София ", само че напуща, неудовлетворен от ръководството, и продължава да работи на свободна процедура. В този интервал, малко преди да се причисли към екипа на Слави Трифонов, интензивно озвучава филми. През май 2007 година се дипломира в магистърската стратегия на НАТФИЗ " Мениджмънт на театралните изкуства ", като е награден от ректора на академията. През октомври 2015 година стартира да управлява своя театрална работилница за деца и юноши. Мариан Бачев и през днешния ден не е на щат в спектакъл, само че не и на свободна процедура, тъй като работи в телевизия " 7/8 ". Продължава да играе в мюзикълите на Варненската опера, " Чаплин " и " Чикаго ", в спектаклите " Аз, досадникът " и " Операцията ", както и в " Да, господин министър председател " в Сатиричния спектакъл. " Финансово вървим по отношение на посещаемостта – при 100% имаш 100% хонорар, а при 30% имаш 30% ", споделя Бачев. Според него в тази обстановка няма по какъв начин да се пътува, тъй като наемите на залите не падат на 30%. Затова и гостуванията с постановки се обезсмислят. Актьорът счита, че ще пострадат още веднъж дребните обитаеми места, които нямат локална натрупа.

Самият той не може да се оплаче, тъй като сега е ангажиран. Работи в малкия екран, в Американския лицей, където от 2016 година е шеф на Програма " БГ Драма ". Работят онлайн, което може да бъде до избран стадий, счита Мариан Бачев. Той и жена му – актрисата Милена Видер, с която имат две дъщери, не престават да се трудят и с децата в театралната си школа. Пак онлайн. В момента работят със 73 деца. Мариан Бачев счита, че позитивната сила, която дава изкуството, ще избави света. Вижда въздействието. Много деца желаят да се занимават с актьорство и отделят 3-4 часа в събота и в неделя, с цел да се занимават с спектакъл. Това демонстрира " нужда от хубава общественост, от хубава среда, а е и опция за изява и продан на тази сила. "

Мариан Бачев е положителен и счита, че новата действителност, към която всички се приспособяваме, ще е краткотрайна. Голямата му щерка учи отдалечено и стои часове пред компютъра, след което написа домашни. Има и спомагателни курсове, тъй като е в 7-ми клас. Така че всички са си у дома и работят. Вечер, когато няма доста хора, излизат на разходка, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР