Мъри за двоен аршин при билетите преди мача с “Локо

...
Мъри за двоен аршин при билетите преди мача с “Локо
Коментари Харесай

“Левски” поиска от БФС футбол у нас да се играе до 30 ноември

Мъри за двоен критерий при билетите преди мача с “Локо ” (Сф): Не е обикновено, само че станахме много добър дразнител
“Левски ” изиска от БФС мачове за шампионата и купата на България да има най-късно до 30 ноември 2022 година Това разкри старши треньорът на “сините ” Станимир Стоилов.

“Изпратихме експлицитното си предпочитание всички футболни надпревари да приключат до 30 ноември, с цел да могат футболистите да имат пауза от един месец, откакто са играли и упражнявали девет месеца ”, съобщи Мъри.

“Засега никой не желае да дискутира с нас тази тематика. Всички шампионати завършват на 15 ноември, тъй че чакам при нас да е наопаки. Имаше диалози мачовете за купата да се проведат в почивни от международното състезание дни. Нормално е още в този момент да изкоментираме тази тематика. Добре е занапред да се знае. При нас чакам да е обърнато с главата надолу. Нашите бразилски футболисти не са си били в страната съвсем една година ”, казо още наставникът на “сините ”.

Световното състезание в Катар е от 20 ноември до 18 декември.

Станимир Стоилов бе запитан за коментар на тематиката с притеснителни обстоятелства към билетите, отпуснати от “Локомотив ” (София) за левскари преди съботното столично дерби в “Надежда ”. Шефовете на “железничарите ” отпуснаха 1300 билета за “сини ” почитатели на цена 20 лв.. За съпоставяне - при семейството на ЦСКА бяха отпуснати 2000 билета за “червените ” на цена 10 лева

“Не мисля, че броя, която от “Локомотив ” ще провиснал, ще повлияе на почитателите. Нашите последователи ще бъдат там и 100 билета да провиснал. Като виждам, стадион “Локомотив ” е препълнен непрекъснато, очевидно с тази цел се вършат рестриктивните мерки. Не е обикновено да има за двата гранда разнообразни цени. Трябва да питате тима на “Локомотив ” и притежателя му, с който сякаш се явяваме сътрудници. Нашият клуб стана много добър дразнител ”, съобщи Стоилов.

Мъри разгласи, че бразилците Уелтън и Роналдо са здрави, само че просто са имали потребност от отмора.

Поради тази причина не са били на цялостни натоварвания два дни, само че ще играят и против “Локо ” (Сф) - както във всички досегашни срещи на “Левски ” от началото на сезона.

Билал Бари обаче получи травма по време на тренировката в навечерието на мача в “Надежда ”.

“Локомотив ” направи съществено израстване. Направиха и добра селекция. Опитват се да играят добър футбол. Проблемите обаче първо може да си създадем ние. Трябва да играем на оптималното равнище ”, разяснява Стоилов идното столично дерби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР