Мари Константин не е от инфлуенсърките, които показват целия си

...
Мари Константин не е от инфлуенсърките, които показват целия си
Коментари Харесай

Мари Константин с истории от живота и една нелепа случка, с която без да иска да отрови Стефан

Мари Константин не е от инфлуенсърките, които демонстрират целия си персонален живот в мрежата. Тя умее да пази в загадка много неща и не държи да разкрива прекалено много. " Не обичам да пропилявам страсти, а това е повода да резервирам доста от нещата за себе си. Искам най-вълнуващите неща от живота да си останат единствено за мен ", сподели хубавицата пред Мон Дьо във " Вкусът на историите ".

Виж още: Опашка за фотоси: най-комерсиалните места за летни кадри 

Мари споделя, че не е станала инфлуенсър, тъй като по този начин е е желала. Един ден е решила да стартира да показва една част от себе си, с цел да развенчае някои неща, които се пишат за нея. " Когато хората станаха повече, аз се почувствах окрилена и започнах да го върша по-често ", споделя Мари за шерването в Инстаграм. Като дете е мечтаела да бъде актриса и да служител на реда, който избавя животни. 

Мари разкри и за една нелепа преживелица от детството си. Наследничката на Гала описа пред Мон Дьо по какъв начин един път за малко да токсини мъжа на майка си Стефан.

Виж още: Тенът изсветлява, спомените - не: Морското лято на звездата от TopQueen Габи

" Без да желая се пробвах да отровя Стефан, тъй като взех решение, че ще върша вечеря, която се състои от салата и картофи с розмарин. Бях доста дребна и не знаех, че има разлика сред сухата фалшификация и прясната. Сложих количеството, колкото е казано в рецептата, само че от сухата фалшификация. В цялата къща миришеше и беше мъчно да си поемеш въздух. Сервирах, само че единствено Стефан реши да хапне от картофите, с цел да не ме обиди и щях да го отровя. До ден сегашен не яде розмарин и го ненавижда ", показа Мари.

Розмаринът, като доста други билки е отровен в дребна степен. Трябва да погълнете много огромни количества, с цел да влезе в действие тази отрова. 

Изображение: https://www.instagram.com/marie.konstantin/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР