Мари-Константин, дъщерята на Гала, живее в къщата на свекърва си

...
Мари-Константин, дъщерята на Гала, живее в къщата на свекърва си
Коментари Харесай

Семейна идилия: Дъщерята на Гала заживя със свекърва си Джуджи в тузарската й къща

Мари-Константин, дъщерята на Гала, живее в къщата на свекърва си Джуджи. Издаде я домакинята преди дни, когато се включи по скайп в предаването „ На кафе ” по Нова тв, в което на времето водеше графа, и описа по какъв начин е посрещнала рождения си ден. В последните няколко години Джуджи, която е близка другарка с Гала, не правела празненства за рождения си ден, който се пада към Великден. Този път „ децата, които знаеш, че живеем с тях у дома ”,  настояли за тържествена вечеря.

С внасянето на конкретика словоохотливата русокоска издаде, че Мари, която има връзка със сина й Константин от малко повече от 4 години, се е пренесла в фамилната им къща в покрайнините на столицата. Докато Джуджи споделяше в елементи менюто, което е приготвила за празничната почерпка, в ефира на предаването „ На кафе ” бяха показани фрагменти от скромното празненство за рождения й ден. На тях Мари и Константин са се уединили на кресло край прозореца, зад който пък се вижда барбекюто на двора, а след това оказват помощ в подреждането на трапезата.
Мари, която е от брака на Гала с предприемача Константин Будев, живее със сина на Джуджи – Константин, към този момент от много време. Само че до преди телевизионната изява на свекърва й в предаването „ На кафе ” надали някой е подозирал, че младите влюбени не са се събрали в независимо жилище, а са предпочели да живеят под общ покрив с възрастните.

От фрагментите, които бяха показани в предаването, а и от необятната усмивка на Джуджи и радостните истории, които описа, пролича, че у дома се радват на абослютна идилия. Блондинката издаде, че Мари-Константин, както се споделя по персонална карта, и обичаният й Констнатин не са подарили подарък на рожденичката, защото нямали опция да обикалят магазините, поради карантината. Но пък и Джуджи не отдавала значение на подаръците. За нея било по-важно, че цялото семейство се събрало край трапезата за празника й. Домакинята сготвила вкусна вечеря – месо на скара, печени картофи и салата. Не мислела дълго за менюто, защото не се слави като майстор-кулинар. В карантината обаче Джуджи „ се отворила ” на готвене, както съобщи, и по-специално в приготвянето на кексове.

В останалите минути от представянето си в предаването „ На кафе ” русокоската засипа коментаторите в студиото и феновете с информация за кулинарните си провинения или по-точно за всички пъти, в които е прекалявала с храненето, а те не са по никакъв начин малко. Джуджи даже е стигала до болница, поради лакомията си. Искреността й и непринудеността, с които приказва за себе си, постоянно са се харесвали. Джуджи, също като Гала, е привикнала да е пред камера. За разлика от тях, децата им избират да странят от медиите.

„ Не обичам съм под прожекторите, да се приказва за мен, да ме разискват ”, споделяла е Мари в една от редките си медийни изяви. Тогава красивата млада дама акцентира, че няма предпочитание да се демонстрира по малкия екран. Днес тя е в общественото пространство, единствено че в интернет.
Мари, която до неотдавна водеше графа в уебсайт, в този момент се е съсредоточила върху влога си в youtube и играе в новия уеб сериал „ Аз съм Изи ”. В поредицата Мари е отмъстителната Радина, а певицата Дара – дъщерята на ПР-ката Ива Екимова, е Криста, най-хубавата другарка на Изи. В облика на самата Изи влиза влогърката Симона Милушева. Уеб сериалът започва преди дни, а дали Мари ще продължи да се развива като актриса, следва да се разбере. Все отново е ясно, че дъщерята на Гала сама си е извоювала ролята в сериала, като се явила на кастинг. Водещата на предаването „ На кафе ” няма нищо общо с триумфите на наследницата си, като се изключи че доста се гордее с тях. Това е значимо конкретизиране, защото Гала е споделяла, че Мари постоянно се е дразнела от мненията, че покорява професионални върхове с поддръжката и съдействието й.

Водещата, която е перфекционист и в кариерата си, и в персоналния си живот, постоянно е поощрявала щерка си самоуверено да гони фантазиите си, само че в никакъв случай не е била от прекомерно амбициозните родители. Дори в ученическите години на Мари, напълно не се налагало водещата да я стимулира за отличен триумф. Дъщеря й сама се стараела да има шестици. Всъщност по устрема да дава най-хубавото от себе си във всичко, с което се захване, хубавицата наподобява на майка си. Мари е и самокритична като Гала. Затова и толкоз страдала, когато се появявали клюки, че дължи някой собствен триумф на нея, а не на личните си старания.

„ Веднъж една учителка се обади на майка ми и сподели: „ Аз доста се гордея с това дете и за мен не е тя твоето дете, а ти си нейната майка. ” Бях толкоз щастлива, когато го чух това! ”, споделяла е Мари за моментите, в които трудолюбието и старанието й се правят оценка. Тя е признавала още, че е страдала, поради работата на майка си. Гала в никакъв случай не е успявала да участва на първия й образователен ден. Затова пък пращала камера в нейното учебно заведение. „ Аз не желая екранно време с мама. Искам у дома време с мама ”, казвала е Мари. Двете мечтаели да пътешестват, без прелиминарен проект. Просто да потеглят с колата и да избират маршрута в придвижване. Кога ще съумеят да осъществен тази фантазия, не е ясно. Още повече в актуалната обстановка на изключително състояние.

Гала също е споделяла, че желае да прекарва повече време с щерка си, което рядко се случвало, поради натоварения й график. В забързаното всекидневие водещата напълно не усетила по кое време Мари пораснала. В тв средите се разяснява, че Гала мъчно привикнала с обстоятелството, че Мари е към този момент огромна и има сериозен другар. В последна сметка водещата дала благословията си младите да живеят дружно. Пролича и по усмивката й, когато приятелката й Джуджи разказваше в ефира на предаването „ На кафе ” за чудната тържествена вечеря за рождения й ден с мъжа й Константин Маринов и децата Мари и Константин.

След като младите влюбени заживяха дружно, слуховете, които от време на време ги разделяха, стопираха. Дали Мари и Константин ще зарадват майките си Гала и Джужи с сантиментална женитба, не излиза наяве. Влюбените не са коментирали въпроса, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР